Gubitak Tezine

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
miodrag75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:56 pm

Gubitak Tezine

Post od miodrag75 »

Da pocnem iz pocetka
Za 3-4 nedelje sam izgubio 5 kilograma skoro,inace sam imao skoro 81-82 visok 175 pio do skoro (do pre 3-4 nedelje) Koka Kolu svakog dana barem po litar litar i po jeo dosta ujutru obavezno burek ili neku salamu jeo po 4-5 dnevno uvece obavezno pred spavanje a onda sam poceo da imam problema sa stomakom pa sam otiso kod svoje doktorke u dan dva pre toga sam prestao sa koka kolom,poslala me je na analizu krvi gde mi je nadjeno da imam viska hosterola 6.07 i trglicerida 4.46 takodje mi je GGT bio uvecan 0.76 a alt 0.51.Kada sam cuo rezultate uz pomenutu koka kolu izbacio sam peciva i poceo da doruckujem integralna peciva izbacio viskove obroka,poceo vise kuvanih jela da jedem vise vode da pijem,svakog dana se krecem od posla do kuce peske imam oko skoro 5 kilometara mada sam u protekloj nedelji svakog dana prepesacio i po 10 kilometara.Problem sa stomakom je nestao nemam preterane gasove i bolje se osecam ali u meni uvek neki crv sumnje mada sam i ja malo hipohondrican pa me uvek uhvati neki strah da nesto nije uredu.

P.S Smanjio sam i cigarete pa mi pakla traje i 3-4 dana
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Gubitak Tezine

Post od aa_aca »

С обзиром на то колико година си изузетно нездраво живео, треба да будеш забринут. Не мислиш ваљда да за неколико дана можеш организам да доведеш у ред?
Odgovori