help !!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
anonimna123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 26, 2013 2:26 am

help !!!

Post od anonimna123 »

caoo !!! ne znam odakle da pocnem ,, al moram :lol: ovako ,, 4 juna ,, sam spavala sa momkom,, imali smo sex bez zastite :oops: ,,medjutimm posle toga nakon 8 dana dobila sam normalno menstruaciju,,i sve je normalno bilo ,, ne osjecam nikakve simptome trudnoce,, nemam otecene grudi,,promjenu boje na bradavicama,mucninu,,umor,,nista od tog,, znaci ni jedan simptom da sam trudna,, al imam taj neki osjecaj da jesam,, stvarno smo pazili da ne dodje do tog !!! jel moguce da sam trudna,,il sam samo sebi to umislila,,, :roll: inace sam sklona panicarenju,,, :oops: pomagajte !!!! :evil:
mina kovacevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 19, 2013 8:49 pm

Re: help !!!

Post od mina kovacevic »

Nisam lekar, samo jedna trudnica ali da pokusam da ti odgovorim.
Prvenstveno, dovoljno je da otvoris jednu temu, ne moras tri.
Drugo, nisi navela gde je njegova sperma zavrsila na kraju vaseg odnosa, u tebi, ili ne. Sto je veoma vazno. 4 jun je bio pre skoro mesec dana, verovatno bi do sada osetila neki simptom, mada ni to nije obavezno.
Ako i uprkos tome sto si imala menstruaciju i nemas nikakve simtome ti sumnjas na trudnocu, 21 vek je, udjes u apoteku i kupis test i proveris.
Ako ni tada nisi sigurna, odes u bilo koju privatnu laboratoriju i uradis beta hcg, test na trudnocu preko krvi, koji je mnogo pouzdaniji.
A sledeci put na vreme mislis o kontracepciji, jer nije samo nezeljena trudnoca i abortusi, nego i sve odvratne polno prenosive bolesti.
Pozdrav i srecno
anonimna123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 26, 2013 2:26 am

Re: help !!!

Post od anonimna123 »

Pa spremna nije zavrsila u meni ali mozda je moglo da se neki spremic izgubi negdje ,, svi gresimo ,, nije ni meni bilo u cilju da se to tako odvije al boze moj.. A nisam ni vidila da sam postavila 4 teme !!! Rado bih izbrisala da znam:) hvala na savjetu :)
Odgovori