Problem za Problemom

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

kerber1988
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 09, 2012 9:44 am

Re: Problem za Problemom

Post od kerber1988 »

e da dodam,u poslednjih 3 mjeseca mi se promjenio metabolizam,prije sam imao redovnu stolicu po 2-3 puta dnevno,sada jedva jednom ili vise puta ali tvrdo i po malo,stolica kao da je tamno - zelenkasta,....ponekad me zaboli u dnu stomaka slabo e da i ponekad kao da su povezani bolovi koje sam prije naveo i u predjelu ledja iznad kuka gdje su bubrezi cini mi se (ono mjesto gdje stoji palac kad se stave ruke na kukove)...ovaj doktor kaze da je sve to zbog tableta i kandide jer je ona nezgodna.... kupio sam cajeva,picu ih sacekati jedno mjesec - dva da vidim kako ce biti pa se nadam boljitku...sledece nedelje radim bris grla da vidim kako je napredovala terapija za kandidu
kerber1988
Novi član
Novi član

Post od kerber1988 »

da jos da kazem da imam vec pola godine probleme sa zelucem i gorusicom i zgaravicom
bane85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 13, 2012 1:02 am

Post od bane85 »

procitao sam sta si napisao, i druge komentare...imam isti problem,da li su ti pogedali na eho vene? Ja imam prosirene vene na levom testisu koje upravu izazivaju ponekad bol koji si ti opisao....pitaj doktora!
kerber1988
Novi član
Novi član

Post od kerber1988 »

Sad je sve ok,sve su to bili problemi od besike,ucestale upale.....
Odgovori