Dokle vise?!!

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
red eye
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 22, 2013 9:18 pm

Dokle vise?!!

Post od red eye »

Vec sam ranije pisala za moje probleme sa stomakom koji traju vec skoro 3 godine.U februaru ove godine sam radila kolonoskopiju doktorica je uradila biopsiju ileuma i poslala na analizu.Dok je radila pregled rekla mi je da je vjerovatno neka upalna bolest crijeva.Kad je nalaz bio gotov pokusala sam zakazati termin kod te doktorice ali su mi rekli da je na bolovanju i da najvjerovantije nece doci do maja,kad sam ponova zvala u maju rekli su da je uzela godisnji,i da zovem u junu.Jutros sam ponovo zvala ali mi rekose da u junu nema slobodnih termina i da od jula ponovo ide na godisnji! Meni nikako nije jasno kako jedna doktorica moze u 5 mjeseci dvaputa ici na godisnji? A po baksuzu u gradu gdje zivim nema drugog gastroenterologa.Ja stvarno vise ne znam sta da radim ni kome da se obratim!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Dokle vise?!!

Post od aa_aca »

Шта како може? Па лепо. Може. Ја се питам шта ће јој одмор када је била на боловању. :D Да не коментаришем даље.

Него, да ли си ишта предузела у вези лечења твог система за варење?
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Uzela je prošlogodišnji pa sada ovogodišnji...
red eye
Novi član
Novi član

Post od red eye »

Da.Pila sam meteospasmyl ali mi nije pomagao pa sam odustala.
Ni probiotici se nisu bas proslavili.

Gickalice i gazirane sokove sam svela na minimum.Prestala sam jesi kikiriki i ljesnjake jer sam alergicna.
Sto se tice ostale hrane jedem sta mi se jede, naravno da izbjegavam kiselo,ljuto i preslano.

Dejane ja razumijem da i doktori imaju svoj zivot van bolnice,obaveze,porodicu da i oni mogu biti bolesni,da i njima treba odmor,ali njen se bas nesto oduzio.Prvo je imala bolovanje od 3 mjeseca plus mjesec dana godinjeg,a sad nece raditi ni citav mjesec pa opet na godisnji.A ja djevojka od 17 godina trpim svakodnevne bolove i povracanje.
Samo se nadam se da cu do NOVE GODINE dobiti termin. :lol:
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Да ли си пробала са домаћим кефиром или лимуновим соком?
red eye
Novi član
Novi član

Post od red eye »

Pila sam kefir ali sam od njega imala mucnine.
Zar nije limun prekisel za ovaj moj stomak?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Читао сам да су неки лимун користили за снижавање желудачне киселине. Нажалост, детаље не знам.

Да ли си пила домаћи кефир или из радње?
red eye
Novi član
Novi član

Post od red eye »

Pokusacu piti sok od limuna pa cu vidjet rezultate. :wink:

Pila sam kefir iz radnje.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Молио бих те да мало провериш која концентрација лимуновог сока је потребна. Ја знам само да се пије без шећера. Погледај још по интернету. Неко је и на форуму спомињао такву терапију па погледај. Немој баш напамет, или бар почни са веома благим растворима.

Тај кефир из радње заборави. Лепо сам написао ДОМАЋИ кефир. Мораш сама да га правиш и то тако да добијеш млади кефир. То је скроз благ кефир који делује као да је сладак. То Руси дају бебама када престану да сисају. Иначе, кефир се прави уз помоћ тибетанске гљиве.
Odgovori