Zanimljiv osecaj u levom donjem delu stomaka

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
ribon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 10, 2013 8:12 pm

Zanimljiv osecaj u levom donjem delu stomaka

Post od ribon »

Zdravo svima!
Imam jedan problem za koji sam relativno zabrinut. Naime, vec par godina imam neki povremeni, dosta slab tup bol u donjem levom delu stomaka. Izmedju pupka i prepone. Neretko osetim i pritisak u tom delu. Pogotovo nakon rucka. Na dodir ne boli, ali i kakda dodirnem i to se se desi tek ponekad, medjutim jedva da osetim, ali ga ipak osetim. Imao sam i jedan slucaj hemoroida pre godinu i po, ako je to revalentno.
Napominjem da osim ovoga nisam imao nikakvih problema, ali ovakve znake bolje da ne ignorisem, da ne bi prerasli u nesto gore. :(
Sta bi moglo da bude? kandida ili neka masa zahvatila crevo?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Zanimljiv osecaj u levom donjem delu stomaka

Post od aa_aca »

Каква ти је столица последњих година и колико редовна?
ribon
Novi član
Novi član

Post od ribon »

Poslednjih godina?!
Pa rekao bih od a so sh, znaci svih vrsta. Mislim da s**** 1-2 puta dnevno, mada vise jedanput:)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Па мислио сам каква је у већини случајева. :D Има особа које имају једну столицу недељно и онда се питају шта им је.

Ако сваки дан имаш столицу онда ваљда није у питању застој столице. Можда имаш кандиду или неку упалу на делу црева. Пробај са неким пробиотиком. Домаћи кефир би био одличан. Можда и ацидофилно млеко које прави Завод за млекарство у Београду. Оно се може купити само код њих (податке имаш на мом сајту под Линкови, Здравље).

Било би корисно и да прочиташ књигу "Алкализуј се или умри".
ribon
Novi član
Novi član

Post od ribon »

Imam normalnu stolicu rekao bih. Medjutim nervira me sto se ovo hronicno desava vec duze vreme, pa ne bih da preraste u nesto ozbiljnije.
Ja sam iz Kragujevca, moracu ovde da se snalazim za kefir...
Hvala na savetu!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Тај бол може да буде и последица неке прираслице (срасте део органа за орган, обично црева) која се јавља као последица јаче упале.

За кефир немој да се сналазиш него га сам прави. Искључиво са тибетанском гљивом. Тада добијеш прави кефир. Оне из радњи заборави.
Odgovori