Pozdrav ... Posle nove godine sam imao bolove , bio na pregledu kod lekara opste prakse , dobio kontraloc da pijem za terapiju , bolovi su nakon nekog vremena prestali . medjutim pre nesto vise od mesec dana su se vratili jaci nego ikada , bio kod gastro doktora pregledao me je rekao da nije cir , radjen dva puta test na heliko , rezultati dobri . e sad pio sam tri nedelje kontralok , dve nedelje po dve tablete i nedelju dana po jednu na dan . pre par dana sam zavrsio sa terapijom . problem je u tome sto bolovi opet pocinju kako sam prestao da ga pijem , a preglem imam zakazan tek 24. juna tj ovog meseca tj. tek za dve nedelje , i ne moze ranije od toga , a gastroskopija mi je zakazana tek 19.07. . ono sto me interesuje je sta da radim ? da li da idem opet da kupim kontraloc i da nastavim da ga pijem da li to sme ili da idem na urgentni i da se svadjam tamo da me prime na pregled?! da li je neko imao slicna iskustva !?
Hvala unapred na odgovoru !
Terapija Contraloc i pregled
Re: Terapija Contraloc i pregled
Организам због неког разлога лучи више желудачне киселине и јавља се бол. Ти таблетом сузбијаш лучење киселине, због чега се она много више лучи када прекинеш са таблетама јер се у међувремену разлог појачане киселине повећао. А разлог нико није тражио и неће га тако лако ни наћи.
Мој ти је савет да почнеш са алкализацијом организма регулацијом исхране по књизи "Алкализуј се или умри".
Мој ти је савет да почнеш са алкализацијом организма регулацијом исхране по књизи "Алкализуј се или умри".
Aco, kako uvek lek može da bude jedna ista stvar 

Када је узрок исти и лек је исти. 

pokusaj
kad osetis bol--ili pojedi 2 jabuke ili popij 2 case vode ili pojedi saku pecene soje--nesto od toga verujem da ce ti pomoci
kad osetis bol--ili pojedi 2 jabuke ili popij 2 case vode ili pojedi saku pecene soje--nesto od toga verujem da ce ti pomoci