Terapija Contraloc i pregled

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Dekstr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 25, 2010 2:24 am

Terapija Contraloc i pregled

Post od Dekstr »

Pozdrav ... Posle nove godine sam imao bolove , bio na pregledu kod lekara opste prakse , dobio kontraloc da pijem za terapiju , bolovi su nakon nekog vremena prestali . medjutim pre nesto vise od mesec dana su se vratili jaci nego ikada , bio kod gastro doktora pregledao me je rekao da nije cir , radjen dva puta test na heliko , rezultati dobri . e sad pio sam tri nedelje kontralok , dve nedelje po dve tablete i nedelju dana po jednu na dan . pre par dana sam zavrsio sa terapijom . problem je u tome sto bolovi opet pocinju kako sam prestao da ga pijem , a preglem imam zakazan tek 24. juna tj ovog meseca tj. tek za dve nedelje , i ne moze ranije od toga , a gastroskopija mi je zakazana tek 19.07. . ono sto me interesuje je sta da radim ? da li da idem opet da kupim kontraloc i da nastavim da ga pijem da li to sme ili da idem na urgentni i da se svadjam tamo da me prime na pregled?! da li je neko imao slicna iskustva !?

Hvala unapred na odgovoru !
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Terapija Contraloc i pregled

Post od aa_aca »

Организам због неког разлога лучи више желудачне киселине и јавља се бол. Ти таблетом сузбијаш лучење киселине, због чега се она много више лучи када прекинеш са таблетама јер се у међувремену разлог појачане киселине повећао. А разлог нико није тражио и неће га тако лако ни наћи.

Мој ти је савет да почнеш са алкализацијом организма регулацијом исхране по књизи "Алкализуј се или умри".
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Aco, kako uvek lek može da bude jedna ista stvar :roll:
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Када је узрок исти и лек је исти. 8)
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

pokusaj
kad osetis bol--ili pojedi 2 jabuke ili popij 2 case vode ili pojedi saku pecene soje--nesto od toga verujem da ce ti pomoci
Odgovori