stomacni problemi
stomacni problemi
Pozdrav svima da krenem odmah na probleme imam 36 godina ove godine mi je prvo pronadjena helico bakterija terapiju popio i cekam 6 meseci na kontrolu uradjena gastroskopija utvrdjeno hronicni gastritis posle mi se pojavljuje krv na wc papiru proktolog nasao polip od 4 cm patologija rekla beningno svremena na vreme mi se pojavi krv na wc papiru odlazim kod proktologa nalazi jos jedan mali polip koji nije skinuo ali zna da idem na kolonoskopiju dao mi faktu kremu i preporucuje toplu kupku i da perem guzu odlazim kod gastrologa ponovo na ultra zvuk rekao je da imam masnu jetru i poremecaj varenja potom vadim krv krvna slika dosta dobra radjen je i cea test (tumor marker debelog creva i pluca) rezultat je 0,00 tad mi je rekao da nemoramo zuriti sa kolonoskopijom i zakaze mi za 29.05.2013.(gastrolog je poznanik i kolonoskopiju smo dogovorili posle pronadjenog prvog polipa cisto ako ima jos neki da se skine) pocinju problemi sa disanjem purmolog rece gerb juce mi se opet pojavila krv na papiru i to samo ako pritisnem na cmar i pece interesujeme koliko su tumor markeri pouzdani da li jos nesto moze izazvati krv na papiru sem kancera i hemoroida da li je problem piti nolpazu 40mg 8 meseci
Re: stomacni problemi
Речено ми је да постоји само неколико тумор маркера који проверавају крв на туморе, а неколико стотина врста тумора.
Откуд то да тумор изазива крварење које се види на папиру? Узрок могу да буду хемороиди и тврда столица. Чак и пролив може да изазове крварење.
Пошто се код тебе ланчано јављају различити проблеми, верујем да си добро закиселио свој организам лошим начином живота и разним "терапијама". Онда си вероватно као последицу добио инфекцију организма кандидом.
Било би добро да прочиташ књигу "Алкализуј се или умри". Начин исхране по њој може само да ти помогне. Имаш на мом сајту w w w . a c a . r s нешто о кандиди као и линк према књизи и још неким сајтовима. Наравно да не могу да будем сигуран 100% да је кандида у питању, али неће да шкоди.
Откуд то да тумор изазива крварење које се види на папиру? Узрок могу да буду хемороиди и тврда столица. Чак и пролив може да изазове крварење.
Пошто се код тебе ланчано јављају различити проблеми, верујем да си добро закиселио свој организам лошим начином живота и разним "терапијама". Онда си вероватно као последицу добио инфекцију организма кандидом.
Било би добро да прочиташ књигу "Алкализуј се или умри". Начин исхране по њој може само да ти помогне. Имаш на мом сајту w w w . a c a . r s нешто о кандиди као и линк према књизи и још неким сајтовима. Наравно да не могу да будем сигуран 100% да је кандида у питању, али неће да шкоди.
Sto se tice nacin zivota mi je bio strasno los i sve najgore sam radio ali polako menjam to poceo sam sa ishranom i aktivnostima i vec mi je bolje
Добро провери све пре него што почнеш да примењујеш и само буди упоран. Живот је један.
Bio sam na kolonoskopiji kaze doktor sve je ok ali meni ponovo krvari cmar i to sve vise poludecu vec od toga neznam sta vise da radim i sta moze biti uzrok proktolog i gastrolog kazu sve je ok ali mene svrbi i pecka i krvari sa vremena na vreme da li moze da krvarenje cmara bude povezano sa necim drugim prostatom ili urinotraktom ko zna nek kaze molim vas
ma nebi trebalo da ima veze krv na wc papiru sa uroloskim problemima--no samo polako i strpljivo--dobro je da si poceo menjati lose navike al treba dosta vremena da to organizam registruje--vodi racuna da ne jedes nista zacinjeno preslano alkohol nikako-sto vise setaj manje sedi-jedi ovsane ljuspice makar 2 puta sedmicno.
NISAM RAZUMEO IMAS LI TI SULJEVE ILI NE?
NISAM RAZUMEO IMAS LI TI SULJEVE ILI NE?
proktolog kaze da nemam suljeve i da je to od wc papira ali posto se cesto javlja nije mi jasno kako to da sam 35 godina znao brisati dupe a sad neznam i jos uglavnom kad zahladni
znas sta--na heliko bakteriju zaboravi--uzimaj ranisan neki period a za krv na papiru--pokusaj hranom--dobro vodi racuna sta jedes--kuvano zito svakako ako ne MUSLE-nikako ljuto kiselo akohol i sto je najbitnije nikad da sedis na hladno niti da stojis na plocicama u carapama ni slucajno-znaci cuvaj se prehlade od dole kao od djavola-tople papuce i leti u kuci da nosis.
Jos jedno--probaj AMER caj--meni dosta pomaze i za debelo crevo-posto imam hronicnu upalu i za prostatu isti slucaj.
Jos jedno--probaj AMER caj--meni dosta pomaze i za debelo crevo-posto imam hronicnu upalu i za prostatu isti slucaj.
bio sam kod proktologa ponovo i njegova dijagnoza je sledeca
na 9 h u kol lakatnom se palpira i vidi jedan manji macerirani9 pseudopolip ali na perianalnoj kozi se vide erozije i vlazenje-ekcem.
TH u toku 14 dana Elokom 2xdnevno
pre nedelju dana sam radio kolonoskopiju i nalazi su cisti komplet kolonoskopije
ako neko zna da mi objasni ovu dijagnozu bio bi mu jako zahvalan
na 9 h u kol lakatnom se palpira i vidi jedan manji macerirani9 pseudopolip ali na perianalnoj kozi se vide erozije i vlazenje-ekcem.
TH u toku 14 dana Elokom 2xdnevno
pre nedelju dana sam radio kolonoskopiju i nalazi su cisti komplet kolonoskopije
ako neko zna da mi objasni ovu dijagnozu bio bi mu jako zahvalan
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 07, 2013 10:12 pm
Prema ovome sto si pisao, ja bi na tvom mjestu, promijenio proktologa. Otidji kod nekog drugog, vidi drugo misljenje. Ja sam imao slicnu situaciju... pa mi se na kraju pojavila analna fisura. I ako se to pojavi sve su sanse za operaciju.
Ishrana je glavna, nemoj niposto przeno jesti, izbjegavaj meso przeno!!! Jedi kasastu hranu pa probaj kako ce ti goditi. Znaci riza, pire krompir, rezanci itd...
Pij sto vise tecnosti, pokusaj da to bude voda! Sodu izbaci, coca cola, fanta i ta sranja.
Veliki pozdrav!
Ishrana je glavna, nemoj niposto przeno jesti, izbjegavaj meso przeno!!! Jedi kasastu hranu pa probaj kako ce ti goditi. Znaci riza, pire krompir, rezanci itd...
Pij sto vise tecnosti, pokusaj da to bude voda! Sodu izbaci, coca cola, fanta i ta sranja.
Veliki pozdrav!
I ja bih se sa tim slozio--hranom i picem--bez zacina i bez sokova bilo gaziranih bilo domacih--paradajz nikako kao i alkohol naravno