menzis u trudnoci

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
viva5
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 24, 2013 10:35 am

menzis u trudnoci

Post od viva5 »

Postovani!
Imam pitanje.Uzimam tablete za kontracepciju,vec godinama.Desilo mi se da je ne uzmem jedno vece,a ujutru smo imali odnos sa muzem.Imam 39 godina,i tri cerke.Ne bih zelela da zatrudnim.Sledece veceri sam primetila da nisam uzela tabletu predhodne veceri.Uzela sam tada jednu ,ujutru drugu pa posle redovno kako treba svako vece.Bojala sam se,ali dobila sam menstruaciju kako treba i nastavila sa tabletama po propisu.Ipak sam cula sve i svasta o tome da moze biti da se zatrudni a da se ima menz.Zato sam uradila i test,posle menstruacije,bio je negativan.Od tada sam imala vec tri menstruacije,a jos uvek se bojim.stomak mi je porastao,mozda se samo gojim,a vec imam fobiju.
Dali uzimanje tableta za kontracepciju uticu na rezultat testa,i da li uticu da se dobije menzis iako sam trudna?!
Nadam se da sam ispala smesna i da ne treba da brinem!
Unapred vam zahvaljujem za odgovor!
Odgovori