Ја бих свакако предузео све за побољшање имунитета, да му бар друге ствари не праве проблем. Погледај на мом сајту. Тамо имаш описан препарат од белога лука и комовице, а имаш и изузетно добар витамин Ц који није кисео и постепено се раствара и ресорбује. Извини ако сам се нешто поновио, јер почињем да заборављам шта сам с ким писао, а не могу да стигнем сваки пут да погледам историју дописивања.
KARCINOM PLUĆA POČELI SMO BORBU, TREBAJU MI SAVETI I PODRŠKA
Re: KARCINOM PLUĆA POČELI SMO BORBU, TREBAJU MI SAVETI I PODRŠKA
Не знам зашто би од неке метастазе повраћао. Од цитостатика, да. Од антибиотика је пролив, нејвероватније. Може да буде и стомачни грип, који се уклапа у повраћање.
Ја бих свакако предузео све за побољшање имунитета, да му бар друге ствари не праве проблем. Погледај на мом сајту. Тамо имаш описан препарат од белога лука и комовице, а имаш и изузетно добар витамин Ц који није кисео и постепено се раствара и ресорбује. Извини ако сам се нешто поновио, јер почињем да заборављам шта сам с ким писао, а не могу да стигнем сваки пут да погледам историју дописивања.
Dragi Ljudi, ja u svom vlasnistvu trenutno imam kubanske vakcine CIMAvax-EFG za rak pluca.
Nabavio sam ih za svoga strica koji je bio u odmakloj fazi raka pluca, vakcine su nazalost kasno stigle za njega i nije stigao da ih primi, bolest je kasno uocena, brzo napredovala i nije bilo dovoljno vremena. Ne bi zeleo da neko pomisli kako hocu da profitiram na necijoj nesreci jer to zaista nije razlog. Vakcine sam kupio kreditom koji sam podigao u banci i zbog toga ih sada prodajem.
Ukoliko su nakome ove vakcine potrebne naka me kontaktira na E-mail [email protected]
Nabavio sam ih za svoga strica koji je bio u odmakloj fazi raka pluca, vakcine su nazalost kasno stigle za njega i nije stigao da ih primi, bolest je kasno uocena, brzo napredovala i nije bilo dovoljno vremena. Ne bi zeleo da neko pomisli kako hocu da profitiram na necijoj nesreci jer to zaista nije razlog. Vakcine sam kupio kreditom koji sam podigao u banci i zbog toga ih sada prodajem.
Ukoliko su nakome ove vakcine potrebne naka me kontaktira na E-mail [email protected]
Nije me bilo dugo na forumu, sve u svemu ništa dobro .. Od 25 febr. kada je tati ugrađen pejsmejker mislila sam da stvari dobrostoje. Lepo se oporavio malo i podgojio jedino je imao problem što nije hteo da izlazi iz stana. Vrlo malo se kretao generalno i pored mog ubeđivanja. Poslednje nedelje maja nakon kardio pregleda na VMA gde su rekli da je sve o.k i da samo po potrebi pije aspirin 100, posle 5 dana je doživeo šlog u desnoj strani mozga. Pao je u kupatilu i stvarno je bilo užasno. Smešten je u Svetog Save i leva strana tela mu je tek posle tri dana od šloga oduzeta. Leva ruka nikako a noga polovično. Teško govori. Evo već 10 dana je tamo.
I žali bože, ponovo je smršao jer ne dozvoljavaju proteze, jede samo kašasto, ja mu nosim miksanu hranu koju pojede za vreme posete od 30min. Kupim mu i bebi hranu, nutridrin... Dobio je dekubitis na laktu leve ruke, infekciu od kaktetera, ima pelene.
Uspela sam da izguram Selters banju u koju uskoro trebada krene.
Imao je napade gušenja, jedva nabavih preko dobrih ljudi aminofilin u ampulama iz inostranstva.
Očajna sam ali suza nemam.
Da li je Selters dobro rešenje? Šta kada dođe kući? Pomagala? Ko, gde, PIO fond...cene..opet sve ispočetka?! A on nekada je dobro, nekada samo plače...Trudim se da ga uvek oraspoložim, da se smejemo, pričamo o tenisu, fudbalu...dok ga hranim.
I žali bože, ponovo je smršao jer ne dozvoljavaju proteze, jede samo kašasto, ja mu nosim miksanu hranu koju pojede za vreme posete od 30min. Kupim mu i bebi hranu, nutridrin... Dobio je dekubitis na laktu leve ruke, infekciu od kaktetera, ima pelene.
Uspela sam da izguram Selters banju u koju uskoro trebada krene.
Imao je napade gušenja, jedva nabavih preko dobrih ljudi aminofilin u ampulama iz inostranstva.
Očajna sam ali suza nemam.
Da li je Selters dobro rešenje? Šta kada dođe kući? Pomagala? Ko, gde, PIO fond...cene..opet sve ispočetka?! A on nekada je dobro, nekada samo plače...Trudim se da ga uvek oraspoložim, da se smejemo, pričamo o tenisu, fudbalu...dok ga hranim.
Potrazite tekstove na ovu temu.Ima ih i na youtube Rick Simpson pod nazivom Bijeg od Lijeka.Svakako moze biti korisno.
pozdrav
pozdrav
Samo polako, treba misliti pozitivno i ne predavati se. Mom tati je dijagnosticiran planocelularni carcinom na plućima prije 2 godine. Kada mu je dijagnosticiran tumor već je bio u IV stadijumu. Prošao je preko 50 ciklusa hemo, 15 zračenja, jede i pije sve i svašta (aroniju, cordiceps, sok od kunice..). Trenutno stanje je stabilno, tumor je u regresiji, kontrola za pola godine. Bilo je loših dana ali trenutno uživamo u bašti, u proljeću, u svakom novom zajedničkom danu. Treba misliti dobro jer ima i pozitivnih primjera u borbi sa ovim djavolom