icsi,trudnoca,kiretaza

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
MICICA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 29, 2006 3:55 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

icsi,trudnoca,kiretaza

Post od MICICA »

IMALA SAM ET 5.6. ,BETA JE BILA POZITIVNA,ALI SE PLOD NIJE RAZVIJAO I DEO PLODA SAM IZBACILA.MORALA SAM NA KIRETAZU.KIRETAZU SAM URADILA 18.06.I 3 DANA SAM OSKUDNO KRVARILA DA BI POSLE TOGA ISLO KAO PRAVA MENSTRUACIJA.DANAS JE 29 JA KRVARIM PO MALO .PRE 2 DANA SAM CELE NOCI IZBACIVALA NEKE PARCICE.
MOLIM VAS KAZITE MI OTKUD PARCICI POSLE KIRETAZE I TO POSLE 4 DANA?POLUDECU.
bgd
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jun 21, 2006 3:19 pm

bgd

Post od bgd »

Ako ti nesto znaci ... imale smo kiretazu istoga dana :-((( ( I ja sam je imala zbog nerazvijenog ploda i zato sto mi je poceo spontani abortus).

Jedno 3,4 dana i meni je isla krv, onda nista, pa onda su se 5. dana pojavili parcici (poveliki) tkiva. Sada je vec 11.dan od tog datuma i nema vise nista kod mene ... Mislim da ne treba posebno da se sekiras ukoliko nemas temperaturu ili neke jace bolove. Meni je ginekolog rekao da je to samo ciscenje i nista strasno, te da sacekam par dana. Verujem da je i kod tebe tako.Pila sam sedam dana antibiotike i metil-ergometrin.Da li si i ti to pila ?

Da li su te kontrolisali ultrazvukom posle kiretaze? Meni su pogledali i rekli da je sve ok tj. da je kiretaza dobro obavljena i da u materici nema nista.
MICICA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 29, 2006 3:55 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od MICICA »

meni jos uvek ide krv.pila sam baktrim 2x2 5 dana i te kapi celu bocicu,a radjena mi je kiretaza kod prof.Stankovica u Jevremovoj.
Nisam isla na kontroju ali cu sutra zvati da zakazem.
bgd
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jun 21, 2006 3:19 pm

bgd

Post od bgd »

Pretpostavljam da si vec otisla kod dr.

Kod mene ,hvala Bogu vise nista ne izlazi. Jedino sto me sada muci jeste crvenilo i uzasan svrab dole. Pretpostavila sam da su to gljivice - zbog silnih popijenih antibiotika,pa se sada mazem kansenom.Valjda ce da prodje od toga ... jer inace moram opet po doktorima :-(((( Cesto pomislim i da sam se mozda necim zarazila posle svih tih silnih pregleda ....otkud znam kako i da li sterilisu te spravice za pregled.

Jedva cekam da se vratim u normalu,sto i tebi zelim !
Odgovori