Bol u stomaku gde niko nezna sta je

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
gajic121
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 27, 2012 12:54 am

Bol u stomaku gde niko nezna sta je

Post od gajic121 »

Imam problem vec godinu dana :( u pocetku mi se javio tup bol gde nisam obracao paznju mngo ali posto sam trenirao biciklizam pri fizickom naporu pocela bi mucnina u stomaku i ako nestanem doslo bi do povracanja...kasnije taj bol se javljao svakodnevno kad lezim,sedim a pogotovo kad duze vreme stojim i naravno pri fizickom naporu IMAM 17 GODINA I TEZAK SAM OKO 70 KG otisao sam kod doktora i rekao mi je da uradim gastroskopiju uradio sam i sve je bilo ok. on je rekao da je sve u redu i da nezna sta mi je,uradio sam i ultra zvuk i tu je sve ok,dao sam krv rezultati su bili ok, onda sam otisao kod privatnog doktora i rekao mi je da je to kandida uradio ssma test i bilo je oko 150 kolonije.E sad nzm da li je to stvarno kandida neki kazu da je i pupak pomeren ali ja u to neverujem, bol je tup osecam kao zarenje tacno ispod rebra na sredini sve do centra pupka najvise boli na dodir evo mesto bas kao na ovo mesto na slici... http://www.b92.net/news/pics/2013/03/06 ... 3_orig.jpg MOLIM VAS AKO IMA NEKO RESENJE VOLIO BIH DA MI POMOGNETE POSTO U CELOM NISU NIKO NEZNA.:(
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Bol u stomaku gde niko nezna sta je

Post od aa_aca »

Колико си висок?

Да ли можеш да установиш да ли жарење у стомаку има везе са храном?
gajic121
Novi član
Novi član

Post od gajic121 »

Visok sam 185 i nema veze sa hranom......ali najcesce boli na prazan stomak.....
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Уради један експеримент. Када ти се жарење опет појави, попиј чашу млаке воде са добро размућеном кашичицом соде бикарбоне. Јави резултате. Да ли ти је бол одмах престала, да ли си подригивао или шта слично. То уради само један пут. Ако је киселина, то ће помоћи.
gajic121
Novi član
Novi član

Post od gajic121 »

Nazalost nista mi se nije promenilo nije prestolo ni zarenje niti bol.... :cry:
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Па кад си пре стигао то да испробаш?!

Онда није киселина. Да ли то може да буде од кандиде, немам појма. Једино што могу да те посаветујем је да пијеш домаћи кефир и да се алкализујеш по књизи "Алкализуј се или умри". То треба да искорени кандиду.

А да теби није померен желудац? Не знам да ли може да има такве симптоме. Можда да одеш до др Поповића који се бави ЕПТА системом и осим тога ради и ирисдијагностику, намешта желудац, кичму...
gajic121
Novi član
Novi član

Post od gajic121 »

A gde se nalazi Dr.Popovic?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Има ординацију у Београду, а повремено одлази и у Нови Сад. Податке имаш на мом сајту w w w . a c a . r s под Линкови, Здравље, ЕПТА систем.
Odgovori