Логично је да "испирање" односи хранљиве материје, зато се мало допингуј препаратима. Погледај шта ја користим (пише на мом сајту) па ти то и препоручујем, нормално.
Prema Google-u, postoji mogućnost da već nisam živ hehehe
Imam normalne vitalne funkcije, pritisak mi je 120 sa 80...
Aco druže redovno sam na tvom sajtu, čitam ga uz kafu, primenjujem saznanja, na primer koristio sam cink ali bez selena...
За цинк кажу да је изузетно важан за менталне способности. Селен је важан за штитну жлезду, али ако се претера јављају се симптоми изложености радиоактивном зрачењу: опадање косе, љуштење коже итд. Ваљда бразилски орах има пуно селена и сме да се поједе само два комада дневно. Ја сам ипак за наше воћке и поврћке - колико је год могуће. Наравно, плус квалитетне таблетице. Како данас гаје воће и поврће, питање је да ли кроз њих више уносимо корисних или штетних материја.
Problem doveden u granice normalnog. Trenutno idem u teretanu, na trcanje, i pijem oko 5 litara vode dnevno, u zavisnosti od potreba. Konzumiram i cink sa selenom, magnezijum, kalcijum i B vitamin, i osim problema sa viskom kilograma na stomaku (koji spadaju polako), ne zalim se.
Doduse, javio se bol u stopalu ali mislim da je to do patika, pa cu probati sa drugim modelom hahaha