Karcinom bubrega

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Rale83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 02, 2013 6:48 pm

Karcinom bubrega

Post od Rale83 »

Zahvaljujem svima koji doprinesu ovoj temi!

Nakon nesvestice i mucnine brat je poslat na snimanje gde je ustanovljen tumor mozga, operisan je i nakon operacije zakljucak je : desna strana hemiplegija, motorna disfazija težeg stepena....
Problem ke sto je dr ustanovio da je ovo sekundarni tumor dok se primarni nalazi na bubregu...

Konačna dijagnoza je:

Tu reg.n.caudati sin. - HP - metastaza svetloćelijskog Ca bubrega. C64 hemiplegio dex. G81

Otpusten je na kucno lecenje do konzilijuma urologa gde ce se odluciti o daljim postupcima...

Interesuje me ako neko moze da kaze iz dijagnze kakve su sanse za izlecenje i da li postoji bilo kakva sansa? Mozda je ovakvo pitanje glupo ali ja ne znam kako drugacije da formulisem isto....

Unapred hvala svima!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Karcinom bubrega

Post od aa_aca »

Одмах треба започети са алкализацијом организма. Препоручујем ти књигу "Алкализуј се или умри". Ако те занима зашто, погледај на мом сајту w w w . a c a . r s шта сам писао о туморима и кандиди. Има и неких линкова према другим сајтовима, па мислим да ћеш наћи довољно информација.
Bokily
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 1:32 am

Post od Bokily »

Aco, ako već hoćete nekoga da savetujete onda treba da napišete da niste lekar. Ako neko piše na forum DOKTOR.RS onda verovatno očekuje odgovor od lekara a ne od nekog ko je kvazi upućen. Uz dužno poštovanje, ako vam je alternativa hobi i ako vas to zanima, to apsolutno ne znači da se razumete u medicinu!!!
Na temi onkologija se javljaju pacijenti koji su ozbiljno bolesni. Mislim da je preveliki bezobrazluk sa vaše strane što odgovarate i nabeđujete ljude (odmah uzmi to i to) a pri tome niste lekar. Meni ne pada na pamet da se svađam sa vama niti da se nastavljam ali ako već širite vaše ''mudrosti i znanje'' po netu i forumu koji se zove DOKTOR.RS onda budite fer i korektni pa recite da niste lekar već da ste čovek koji je zainteresovan za alternativu.

Rale 83,
ako je zaista ovako kako ste napisali, u pitanju je karcinom bubrega koji je dao metastazu u mozgu. Sama prognoza je ozbiljna.
dr Bokily
Vokabular
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 08, 2013 9:39 am

Post od Vokabular »

Korisno za pogledati:
1.http://www.filmovita.com/dokumentarac-bijeg-od-lijeka/

2.http://artlife.info/kalcimaks.htm

Interesantne informacije,mozda pomognu.
poz
Rale83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 02, 2013 6:48 pm

Post od Rale83 »

Hvala svima!

dr Bokily,

Zaista je ovako, zeleo sam savet nekoga strucnog posto lekar koji je vodio brata prica jako neodredjeno... verujem da covek nema snage da kaze istinu uzimajuci u obzir da je brat mladji covek... mozda i gresim ni sam nisam svestan....

Porucili smo inekcije sa Kube pa ce valjda pomoci ili kupiti bar malo vremena....

Nezahvalno je govoriti o tome ali da li se zna iz prakse koliko vremena moze opstati pacijent sa ovakvom dijagnozom?

Hvala!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Нема никакве потребе да стално пишем да нисам лекар по струци јер сви подаци стоје записани на мом личном сајту w w w . a c a . r s.

Bokily, слободно задржите вашу медицину за себе. Зашто мислите да се неко разуме у медицину ако је завршио медицински факултет? Искуство са званичним лекарима нам говори потпуно супротно. Ово је форум и треба да помогне колико ко може. Откуд вам тапија на форум?!

Човек је отпуштен на кућно лечење и сигурно му неће помоћи ваша "озбиљна прогноза". Уосталом шта је то "неозбиљна прогноза"?!

Сада је једино решење да се одмах крене са нешкодљивим активностима као што је алкализација организма.

Очигледно сам пацијент је заинтересован за алтернативу. О кубанским вакцинама не знам баш ништа и не могу да их коментаришем. Дакле само напред, али без одлагања.

Алкализација организма је сигурно корисна.
Odgovori