Inficirani jezik nakon dva ujeda.

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Jan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 16, 2007 11:26 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Inficirani jezik nakon dva ujeda.

Post od Jan »

Nisam siguran da li je ovo pravo mesto za ovo pitanje pa sam postavio isti text na vise mesta. Nadam se da ce moderator to da ispravi. Postovanje. Sin od 3 godine je ujeo jezik u subotu pa ponovo u nedelju, najverovatnije zbog jakih bolova koje je trpeo. Juce se to inficiralo, ali problem je sto nam doktori nisu rekli sta je to nego su nam samo dali antibiotik, vodu za ispiranje i ibuprofen za bolove. Problem je sto je dete u jakim bolovima i ne moze da jede, jedva nekako uspevamo da mu spricom damo sokove, vodu, supu i slicne stvari. Isto pije i sirupe. Da li neko ima iskustva sa ovime i neke savete sta da radimo, posto smo u inostranstvu. Ispiranje sprovodimo koliko god je to moguce kod 3 godisnjeg deteta. Receno nam je da ako ne krene na bolje, morace da sastrugaju naslage pa sve iz pocetka. Najveci problem su bolovi i sta mu davati da pije/jede da ne bi izgubio mnogo na kilazi i telesne tecnosti. Da li postoji mogucnost da se ubaci slika ovde?
Unapred zahvalni roditelji.
Jan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 16, 2007 11:26 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Inficirani jezik nakon dva ujeda.

Post od Jan »

Uploadovao sam sliku na ovaj sajt. Nadam se da ce da radi link. Ovako je izgledalo sinoc. Deluje mi da je danas malo bolje. http://i.imgur.com/JlrqaZL.jpg
Zeka Peka i drugari
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2012 11:05 am

Re: Inficirani jezik nakon dva ujeda.

Post od Zeka Peka i drugari »

neka jede meksu hranu, supice, plazma u mleku, korn flex...posle obroka neka dobro ispere usta...moze 3% hidrogen malo da mucka pranje zuba obavezno, ali da se trudi da ne povredi jezik.....i pratite upustva svog lekara!
Odgovori