Umor u ocima posle nosenja naocara
Umor u ocima posle nosenja naocara
Pre neki dan sam uzeo naocare zbog rada na kompjuteru sa nekom manjom dipotrijom na levom i vecom desnom oku i onim antirefleksom (ili kako se vec zove).Medjutim,vec posle pola sata mi se javio umor u ocima, pa me zanima da li je to normalno u pocetku?Naglasio sam da radim vise od osam sati za kompjuterom.Na koverti pise da su nacare za daljinu.
Re: Umor u ocima posle nosenja naocara
А на којој "даљини" ти се налази компјутер? 

Ma na normalnoj udaljenosti
Pitao sam danas,kazu da treba stalno da nosim naocare i da mi se trebaju priviknuti oci posto mi je velika razlika u dioptriji oba oka...

Шта има да ти се привикавају очи?! Можда су ти дали погрешну диоптрију. Нагледао сам се тога колико хоћеш.
Ако су ти наочаре за даљину не можеш да их носиш када гледаш нешто у близини. Какви су то офтамолози?
Батали ти те наочаре и узми да користиш оне рупичасте и за годину дана ћеш да елиминишеш диоптрију. Мораш да их носиш бар пет сати свакодневно, а пожељно је осам - сваки дан. Просто је невероватно какви резултати се постижу.
Ако су ти наочаре за даљину не можеш да их носиш када гледаш нешто у близини. Какви су то офтамолози?
Батали ти те наочаре и узми да користиш оне рупичасте и за годину дана ћеш да елиминишеш диоптрију. Мораш да их носиш бар пет сати свакодневно, а пожељно је осам - сваки дан. Просто је невероватно какви резултати се постижу.
Hvala na savetu!Zanima me da li je jos neko koristio te naocare sa rupicama?aa_aca napisao:Шта има да ти се привикавају очи?! Можда су ти дали погрешну диоптрију. Нагледао сам се тога колико хоћеш.
Моје женче интензивно, родитељи и ја ту и тамо.
Надам се да ће се још неко јавити са својим искуствима.
Надам се да ће се још неко јавити са својим искуствима.