Pozdrav,imam 26 god. oko 70 kg,183 visina
Moj problem je sledeci:
Vec dugo imam problem sa stolicom.Prvo je to bilo povremeno i vracalo se u normalu a sad je stalno.Prvo sam imao problem kad ustanem rano,dodjem na posao ili iz nocne sa posla i zapalim cigaretu.Odmah pocne kao da mi nesto kuva u stomaku i moram u wc.Stolica je uglavnom retka,cak i vodenasta.Sad je sve to postalo ucestalo i posle svakog obroka ne prodje ni 15 minuta ja moram u wc.Ima cesto i osecaj grca u stomaku.Nesto kao da sam stegao trbusne misice i da ih tako drzim.Takodje imam i osecaj naduvenosti.Cesto primetim i da mi se cuju creva.Kao da nesto presipaju u stomaku.Nemam bas nikakve bolove i hranim se kao i do sada.Hvala
Stomacni problemi
Re: Stomacni problemi
Вероватно кандида. Погледај шта сам на мом сајту w w w . a c a . r s писао о кандиди. Имаш и на форуму доста корисних савета.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 12, 2013 6:10 pm
Hocu poceo sam vec da citam.Kako zasigurno da znam sta je u pitanju.Kakve preglede da trazim kod lekara?
Може да се уради анализа столице и тако закључи. Мада по мом искуству, прилично лоше раде анализе тако да ако кажу да је налаз негативан ништа не значи.
Можеш да пробаш да пијеш ацидофилно млеко које праве у Заводу за млекарство у Београду или бар неке пробиотике. Постоје и чајеви против кандиде. Читао сам да су их користили неки форумаши. То све нема нуспојаве, тако да слободно можеш да их користиш и видиш ефекте.
Можеш да пробаш да пијеш ацидофилно млеко које праве у Заводу за млекарство у Београду или бар неке пробиотике. Постоје и чајеви против кандиде. Читао сам да су их користили неки форумаши. То све нема нуспојаве, тако да слободно можеш да их користиш и видиш ефекте.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 21, 2011 1:49 am
nije svaki proliv,svako pretkanje u crevima i svaka nadutost od kandide bas..
sve navedene simptome mogu biti ozbiljni znakovi i nekih drugih funkcionalnih ( Ibs)ili organskih oboljenja ( Ibd )
ljudi,batalite resavanje svojih problema na forumu,kod iste osobe,ista bolest moze dati potpuno razlicite simptome,zato smatram da niko od ljudi koji ovde pisu nisu merodavni da zakljucuju sta moze biti,pogotovo ne da predlazu terapiju..
pozdrav
sve navedene simptome mogu biti ozbiljni znakovi i nekih drugih funkcionalnih ( Ibs)ili organskih oboljenja ( Ibd )
ljudi,batalite resavanje svojih problema na forumu,kod iste osobe,ista bolest moze dati potpuno razlicite simptome,zato smatram da niko od ljudi koji ovde pisu nisu merodavni da zakljucuju sta moze biti,pogotovo ne da predlazu terapiju..
pozdrav
Форум служи у ту сврху. Ако ћемо сви одмах код лекара, шта ће нам форум?
Свакако да не треба олако користити потенцијално опасне терапије. Међутим, кефир, пробиотици и сличне ствари никако не могу да буду штетни.
Свакако да не треба олако користити потенцијално опасне терапије. Међутим, кефир, пробиотици и сличне ствари никако не могу да буду штетни.