RANA NE ZARASTA 5 MESECI!

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
emilija2004
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 17, 2004 2:25 pm

RANA NE ZARASTA 5 MESECI!

Post od emilija2004 »

Operisala sam DCIS na dojci pre 5 meseci,uradjena je mastektomija i rekonstrukcija dojke silikonom i rekonstrukcija bradavice.Rana oko bradavice nikako da zasusi i zaraste.
Sta moze biti uzrok?
CRP krvi je OK,nema infekcije,patoloski nalazi posle operacije su OK.
Ali dosta sam promenila ishranu,izbacila crveno mesto,kafu,slatkise,smanjila so a uvela sam sojino mleko umesto kravljeg,integralni hleb,musli,voce,povrce.
Imam manjak D vitamina i Na,te pijem D vitamin,Ca i Selen.

Ali rana ne zarsta i strasno sam zabrinuta!!!!
Lekar predlaze da proba neku mast od kita za brze zarastanje
sasasa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 12:48 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: RANA NE ZARASTA 5 MESECI!

Post od sasasa »

Zivite normalno, jedite normalno...
Ja sam vec rekao moje misljenje o hiruskom delu vaseg lecenja, na par ranijih tema.
To sto sada imate je hronicno zapaljenje koje moze biti reakcija na milion stvari... Polako, ako vas ne ugrozava (osim u smislu da vas nervira), tu nista sada ne treba dirati, jer ako krenete ponovo u hirurgiju i reviziju rane sve sto je dosad radjeno (od palstike) otici ce do djavola. Polako i cekajte.
Zivite normalno, zaboga. Jedite meso, jer je najbolji izvor proteina i vitamina za nas organizam. Pijte mleko jer jos niko nije dokazao da sojino ima ikakve prednosti...
Manite se gluposti.
Odgovori