Una de Gato

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
zafirakta
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2013 3:05 pm

Una de Gato

Post od zafirakta »

Slucajno sam cula o lekovitom svojstvu biljke Uncaria tomentosa-Macja kandza (Una de Gato). Vidim da postoje proizvodi sa njenim ekstraktom i u Srbiji. Da li je neko mozda koristio ili ima iskustva sa istom???
amelia0108
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 09, 2013 2:29 pm

Re: Una de Gato

Post od amelia0108 »

Ja mami uzimam proizvode Creation's Garden (nije reklama) i od njih imam maciju kandzu. Sad u drugoj turi ovih preparata su mi predlozili da joj dajem, posto je navodno veoma korisno u lecenju, ali o nekom dejstvu jos nemam sta da kazem. U sustini ne znam koji od ovih lekovitih stvari joj pomaze, posto pije bas puno toga...C-vitamin, Q10, white grass, noni kapsule....neki mushroom komplex...pored toga djumbir.....i sad i maciju kandzu. Sve u svemu, bolje se oseca, bas vidno, ali i dalje ne moze puno da jede, samo par zalogaja, posto ima rak zeluca. U svako slucaju voda iz trbuha joj je nestala posle par dana koriscenja ovih preparata, a i bolovi su joj prestali.
Odgovori