kako resiti problem sa zeludcem?

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
irena1987
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 11, 2013 3:05 pm

kako resiti problem sa zeludcem?

Post od irena1987 »

Mene zanima kako da moj otac resi veliki problem sa zeludcem? u zadnjih godinu dana ima problem sa zeludcem, prosle zime je svako drugo vece povracao neku zelenu vodu i znatno smrsao. medjutim to mu se smirilo i lepo se popravio, ali u zadnjih dva meseca je ponovo poceo problem, opet je naglo smrsao i opet pocinju bolovi i povracanje, ima neku zutu boju lica, deluje ispijeno i obolelo, posto ne zivim sa njim ja sam se zaprepastila kad sam ga videla pre neki dan i uocila sam ogromnu razliku u kilazi i ne znam sta je problem? non stop samo a terali da ide kod lekara ali ne vredi njemu pricati, sam na svoju ruku uzima ranitidin ali mu ne pomaze, samo lezi i ustaje po dva puta u toku noci i povraca, bas ga je to iscrpelo. inace da napomenem da je dugogodisnji alkoholicar, do pre par meseci je pijo i po litar alkohola dnevno, znaci strasno. ja vas molim da mi date vase iskreno misljenje, to bi mi znacilo. dal je problem sa jetrom ili zeludcem, ne znam, samo vidim da covek propada iz dana u dan. molim vas recite mi svoje misljenje? hvala unapred.
Odgovori