Moze mala pomoc?!

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Milos227
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 26, 2013 1:34 am

Moze mala pomoc?!

Post od Milos227 »

Imam jedan problem, tj necu da rizikujem pa sam odlucio da se posavetujem na ovom sajtu.E ovako, kada sam sa devojkom i posle prvog puta(kad svrsim prvi put), da li je moguce da na penisu ostane par kapi sperme i onda kad treba da ponovimo, tripujem da ako je ostalo malo sperme na penisu da devojka moze da zatrudni od toga.A isto tako sam cuo i da se to ne moze desiti jer sperma u dodiru sa vazduhom izgubi dejstvo u roku od par sekundi, pa ne znam da li je to istina pokusao sam da nadjem to na ovom sajtu ali nista uspesno..pa me zanima da li iko moze da mi pojasni malo vise o tome da znam sta da radim(zastita ne dolazi u obzir). :)

p.s. Izvinjavam se na objasnjavanju, nisam bas strucan u objasnjavanju ovakvih stvari..

Pozdrav, i hvala unapred.
Milos227
Novi član
Novi član

Re: Moze mala pomoc?!

Post od Milos227 »

Da li je ikako moguce da mi bilo ko odgovori na ovo pitanje..stvarno me interesuje a nigde na internetu ne mogu naci bas ovu temu sto sam ja postavio..
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Može da ti ostane u uretri.
Recimo bi bilo dobro da nakon ejakulacije mokriš i opereše penis pa onda drugi odnos...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Оно о утицају ваздуха на сперму није тачно.
Milos227
Novi član
Novi član

Post od Milos227 »

U redu, hvala mnogo.:)
dural29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 20, 2010 12:51 pm

Post od dural29 »

A koliko vidim Milose, kondom ni ne spominjes sto je po meni ravno katastrofi i uzasu..svaka vama klinci cast u sta se upustate i kakva klinacka pitanja postavljate..da ste oboje sexualno vaspitani, i ti i tvoja devojka, ti bi lepo koristio kondom, pa bi ga onda bacio, a za drugu turu sexa stavis novi kondom. I ona da je iole svesna ne bi ti ni dozvolila da joj pridjes bez kondoma. I nemojte posle ovde da se pojavite sa pitanjem - jao da li je trudna!!!
Odgovori