Fluor - da ili ne?

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: vlada99, moderato

boby
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 08, 2011 9:17 am

Re: Fluor - da ili ne?

Post od boby »

Znam da je post star, ali kada sam videla debatu morala sam da se registrujem i odgovorim. U potpunosti podrzavam Lily i
, mada ne zelim da vredjam, ali se ususdjujem Milancheta nazvati intelektualno ogranicem, kada ne vidi od ociju. Kako zaboga, ikako, pod bilo kakvim okolnostima, moze biti dobro unositi cak i minimalne kolicine za ljude potpuno neprirodne supstance??? Ljudi se sistematski truju na sve moguce nacine i sve je vise i vise bolesnih ljudi u nasoj okolini. Sigurna sam da i Milanche sada vec ne moze da na prste dve ruke da nabroji ljude koje je poznavao a koji su umrli zbog neke bolesti, a ne od starosti. I onda se ususdjuje da brani f;luor i ostale otrove koji nam se namecu! Po mom misljenju, to je cista desetka za glupost! Razmisli malo covece! Namazi se parabenima, ribaj zube fluorom, pij ga u vodi, zasladi se aspartamom, operi telo i kosu SLS-om, grickaj genetski modifikovanu soju, napij se hemijski obradjenog mleka punog hormona i gnoja, najedi se dobre masne svinjetine koja je hranjena genetski modifikovanim kukuruzom i odrasla u svom izmetu i kljukana raznim antibioticima da bi dozivela starost za klanje................... Uh, mogu nabrajati do sutra! I neko se onda useudjuje da brani 'dobre' otrove?! Daj onda sve ovo svome detetu.... b****o!!!
boby
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 08, 2011 9:17 am

Post od boby »

I tek sad vidim da je doticni Milan dr, med, spec, maksilofacijale... Vas narocito volim, vama su svima isprani mozgovi, kada biste znali, pozlilo bi vam istog momenta!
weedee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 10, 2012 11:18 am

Post od weedee »

to je samo jos jedan u nizu korumpiranih doktora ,koji je potplacen da brani fluor,koje nije briga za nase zdravlje ,koji uzivaju u svojim vilama i skupocjenim automobilima,a narod im slijepo vjeruje,truje se i umire od raznih bolesti. Moji roditelji ,otac 60 g. majka 57 g.,koji nikada ne koriste pastu ,imaju zdravije zube nego ja sa 27 g. A u porukama doticnog doktora se vidi da ni on sam nije siguran u to sto govori
OBX
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 03, 2013 3:52 pm

Post od OBX »

weedee....kako tvoji otac i majka imaju zdravije zube i nikada ne koriste pastu imaju zdravije zube nego ti?mozda saznamo nesto vise od obicnih istrazivanja :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Да не говорим о канцерогености флуора, него само да поставим питање какве везе има уношење флуора кроз храну, са зубима у којима нема флуора? Узгред, у којој то храни има флуора (осим у таблетама)?
Odgovori