KOzica!!!

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Problem000
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2012 10:36 pm

KOzica!!!

Post od Problem000 »

Ljudi pomazite imam problem .
ovako
Dok mi je penis labav mogu da povucem kozicu do kraja i da se glavica penisa vidi !
ali kad se penis ucvrsti ne mogu da navuce gozicu do kraja tj. mogu ali bili previse a plasim se da se nesto ne dogodi ! i da necu moci da imam seksualne odnose!
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: KOzica!!!

Post od Dr011 »

radi se o suzenoj kozici, tj. fimozi, postoji tema o tome u podforumu urologija pa se mozes tamo informisati...problem je relativno cest, moze se lako resiti, potrebno je da se javis na pregled da se utvrdi stepen suzenja i sta na osnovu toga treba preduzeti...
Problem000
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2012 10:36 pm

Post od Problem000 »

Hvala ti puno

a da li mozda znas kakve su im metode sta bi mi preporucili ?
NekiDecko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 29, 2013 2:36 pm

Post od NekiDecko »

Nista strasno! :D Isto sam i ja imao i sam sam to resio... :) Dok ti je spusten cesto guli i vracaj tako vise puta dok ti se lepo ne omeksa kozica...Vremenom ce da bude elasticnija i moci ce i kad ti se digne da navuces preko...Takodje dok ti se dize brzo guli i vracaj, a kad ti se digne lagano vuci i bice ok...Tako sam ja radio i sad mi je sve ok :D
Odgovori