Kandida je u mozgu!
Re: Kandida je u mozgu!
Jos nesto dali u pocetku plikovi su imali zutu tecnost u sredinu.
Sarkoidoza je bolest koja može biti samoograničavajuća, tj samoizlečiva, na sreću si očigledno u toj grupi.
Пуно ти хвала на охрабрењу и саветима. Килажа ми смета и већ ми је дојадила тако да почињем са елиминацијом - спортом. Надам се да ћу овај пут истрајати.gocegogi napisao:Jos nesto dali u pocetku plikovi su imali zutu tecnost u sredinu.
То моје по кожи нису прави пликови, него црвена кожа, округле површине, као да је опечена. Понекад се јави малкице жућкасте материје која се тешко истискује.
Nisam mislio na plikove vec crvene krugove koji se javlaju i gube sa malo zuckaste tecnosti unutra.Dali ti se napocetku problem manifestirao sa temperaturu i dali te svrbe?
Za moju bolest procitao sam skoro sve sto stoi na internetu tako da znam skoro sve sto znaju pulmolozi al znam i nesto vise kako se leci.A dali je bolest prolazna ne zavisi od tipa bolesti vec od coveka.Jedno stvar sam i sam istrazio i dokazao da kad se simptomi bolesti izgube u krvi ondak telo i um zaboravi na bolest.Moja bolest postoi u krvi pa zato je u remisii.
Za moju bolest procitao sam skoro sve sto stoi na internetu tako da znam skoro sve sto znaju pulmolozi al znam i nesto vise kako se leci.A dali je bolest prolazna ne zavisi od tipa bolesti vec od coveka.Jedno stvar sam i sam istrazio i dokazao da kad se simptomi bolesti izgube u krvi ondak telo i um zaboravi na bolest.Moja bolest postoi u krvi pa zato je u remisii.
Температуру нисам имао. Веома ретко ме сврбе. То што се понекад јави није течност већ густа материја али ретко је има и количински веома мало.
Svrbe te sigurno kad se umoris od neke fizicke aktivnosti ili kad si optercen od necega.Ovo ti govorim jer sam bio u kontakt sa osobom za koju pretpostavljam da je imala slican problem ili isti.On je imao dijagnozu a otkrili su je u Bugarskoj od neki kozni poznati doktor.Secam se da je bio problem sa virusom koj je on prelezao na noge tako da virus se manifestovao kasnije na kozi ali mnogo poburno sa visoku temperaturu i gusenje.Sad ima postojano crveni krugovi po celom telu a na glavi i licu su kao tvoi.Izlaze mu na ista mesta pa se gube i td.Kad pogje na planinu nekoliko dana se se gubi.Objasnio sam mu da je sve u mozgu i on mi je objasnio da je glavna pricina za bolest nervoza,sekiracije koi ih ima svaki covek samo ih dozivljava razlicno sa razlicnim emocijama.Tako da tvoja bolest ne sme da ti pregje u gublenje vremena i trazenje slicnih bolesti na internetu vec fokusiranje na svari koi te ispunjuju i otvaraju bolju perspektivu za tebe.Tako zaboravis na bolest a i ona zaboravi na tebe.
Нема правила када се јавља свраб. Превише ретко се јавља тако да не могу ништа да закључим. Вирусну инфекцију нисам имао одавно.
Пробао сам да мажем којечиме и никаквог ефекта није било. Једино мало ефекта има када кожу попрскам воденим раствором соде бикарбоне. За сада ми једино остаје да коначно смршам, мање због коже а више због тога што ми је салце дојадило. Видећемо.
Пробао сам да мажем којечиме и никаквог ефекта није било. Једино мало ефекта има када кожу попрскам воденим раствором соде бикарбоне. За сада ми једино остаје да коначно смршам, мање због коже а више због тога што ми је салце дојадило. Видећемо.