Kandida je u mozgu!

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

gocegogi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 20, 2012 11:37 pm

Kandida je u mozgu!

Post od gocegogi »

I ja imam problema sa candidom i uspesno ih resavam sa sodom bikarbonom,tako da ujutro pre dorucka i uvece pre spavanja popijem po jednu lazicu sodu pomesanu u vodi.Za dan dva kandida na penisu a i u celom telu se gubi.No problem sa candidom ne resava se tako lako jer se kandida vrati kroz mesec dva i najcesce kada imunitet oslabi u kobinaciju sa nacin zivljena i stresove koji nas prate kroz urbani zivot.Hrana,nacin zivljena itekako utice na candidu a i druge bolesti koje moze ona da prouzrukuje.Najbitno je znati da se ona stvara u alkalnu sredinu a za to smo krivci mi jer stvaramo tu alkalu sredinu u nasim telima sa nasim nacinom zivljenja.Stres resavamo sa nezdravom ishranom koja moze biti crveno meso,mleko tetrapak,cokolada,koka kola,neprirodni sokovi tetrapak i dr.No i hrana ni je najbitnija u lecenje kandide,bitan je mozak i sta imate u njega.Govorim mozak jer mozak moze da svari sve ono sta nas zeludac nemoze pa zato kazem da hrana i nije najbitnija no sluzi kao preventiva protiv kandide i druge bolesti.Ako smo mentalni zdravi sto je mnogo tesko u danjasne vreme tesko da nas neka bolest moze razboleti.To znaci da uzrok bolesti treba traziti u nasu glavu.Verujte da i obicni virus i bakterija koju nosimo trazi pogodnu sredinu koju nema kod mentalno i fizicki zdravih osoba.Te dve stvari idu zajedno jer kad kazemo bio je fizicki zdav i se tesko razbolio to znaci da ni je mentalno dorastao bolesti.No moramo znati da zivot nam uvek nudi vise mogucnosti da ucimo i da pobedimo bolest.Kad pobedis bolest kao kandida sto i nije tako bezazlena bolest to znaci da si porasto na letvici mudrosti.Covek mora ponekat biti i bolestan za bolje da upozna sebe i svoje telo.Covek mora da pobedi strav od bolesti jer bolest potice iz njega i on mora svatiti da od bolesti mora nauciti vise za sebe.Kao sto je nase telo intelegencija koju posedujemo potrebna je i intelegentna bolest da nas porazi sto je upravo i to kandida.Kandida se razmnozava kada telo stvori alkalnu sredinu a za to je potrebno da se mi dobro potrudimo.Najprvo iznerviramo se na posao,zatim iznerviramo se kod kuce pa onda sve to proslavimo u kafani sa mnogo alkohola i mesa.Ako to ne uradimo sednemo pred tv i gledamo vesti i polituku i mezimo cips i pivo.Sve to je super zdravo ako zivimo negde u planini gde nam komsije iz susedne zgrade ne gleda nasu zenu kad se preslaci.Znaci constantno se mi nerviramo jer je to nacin naseg zivljenja i mi to skoro i da ne primjecujemo i onda se pitamo skoro nesvesno zasto smo bolni i kako da se izlecimo.Lek je u nama lek stvaramo mi a ne canesten koji samo zamacka povrsinu na kratak period a onda kandida ponovo bukne i to ponekad jos jace u zavisnosti koliko smo je hranili stresom.No evo vam nekoliko preporuka ukoliku je imate:pijte sodu,jedite voce jer stvara baznu sredinu,bademe su baza a i drugo jatkasto ovosje,izbegavajte meso svinsko,telesko kad imate problema sa kandidom,blago nikako,pijte vodu koje ni je hlorirana,boravite vise u prirodu,vezbajte i najbitnije citajte knige i ne razmisljajte o bolesti jer tako programirate sebe i svoj strav od bolesti.Pozdrav.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Kandida je u mozgu!

Post od aa_aca »

gocegogi,
морам да те исправим једну ствар. Бактерије и гљивице бивају уништене у алкалној (базној) средини. Развоју наведених микроорганизама погодује кисела средина.

Овде си мало побркао термине. Базно је исто што и алкално.

Нисам сигуран да је добро редовно уношење соде бикарбоне у организам. Нисам то још испитао, па не могу да коментарише. Свакако треба бити обазрив у том погледу. Имам нека лоша искуства са редовним конзумирањем соде бикарбоне, тако да опрезно.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

I ja imam problema sa candidom i uspesno ih resavam sa sodom bikarbonom,tako da ujutro pre dorucka i uvece pre spavanja popijem po jednu lazicu sodu pomesanu u vodi.
baza (soda bikarbona) + kiselina (zeludacna) = so (natrijum-hlorid) + voda

nema nikakvog efekta casa sode bikarbone, osim sto lokalno, trenutno, razblazi zeludacnu kiselinu
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

At the beginning of January, 2000, I visit the patient, who is affected by stenotic adenocarcinoma of the ascendant colon. The patient’s condition is very critical, to the point that in December, 1999, with a haemoglobin value of 6 mg he had undergone two blood transfusions.

The therapy starts at the beginning of January with appropriate diet, reconstituents and sodium bicarbonate taken orally.

After a few days, the intestine begins to recanalize and normalize evacuation. The patient constantly improves, later reaching even the normalization of the hematochemical parameters (haemoglobin and CEA). Notwithstanding the optimism about the results that have been reached, nevertheless the patient is warned about the dimensions of the neoplasia which cannot be eliminated only orally, both because with this procedure only a barely sufficient canalization is obtainable and because the bicarbonate cannot be assumed for excessively extensive periods.

It is therefore decided to program a cycle, for the end of April to the beginning of May (possibly to be repeated several times). The cycle consists of administrations of sodium bicarbonate solutions through the endoscope.

The intent is that of amplifying the destructive effect the fungin colonies (Candida), which causes the development of the tumoral mass. The endoscopic examinations of April 26, 2000 show that the tumoral mass occludes the intestinal lumen (fig. 1). The Candida (after the “washing” of the epithelium with water) are well visible (fig. 2).

After a day, a dramatic reduction is evident (fig. 3), and this is confirmed even in the following days (fig. 4).

With the endoscopies it is therefore shown that the fungus (Candida) is the causal element of the tumoral masses. It is in fact possible to see them at the sub-epithelial level after the removal of blood with physiological solution, because of their whitish colour. Furthermore, the direct aspersion technique with sodium bicarbonate demonstrates with certainty that it is the only substance able to destroy the fungin colonies that colonize the tissues and generate various types of tumours. It is appropriate to highlight that the action of sodium bicarbonate takes place not only as a correction of acidosis, but also as a specific ability (that is, not possessed by other basic compounds) to destroy fungin colonies. It acts by destroying the connections – the intercellular bridges that exist between the cells – thus preventing them from communicating and becoming a common body against the immune system. In this way, the fungin cells, now individually exposed to the defence mechanisms of the host, can be easily and quickly phagocitated.

Bicarbonate allows humoral immunity to be effective and to disintegrate the colonies, thus favouring the cicatrisation of the tissuesInstead, the immune reaction is impotent when faced by colonies already so large that they cannot be intimately penetrated and therefore disintegrated.

The whole mystery of the rooting of the fungi and of the cause of cancer is right here – in the decrease of the effectiveness, up to the extinction of the humoral defensive capabilities when the colonies manage to conquer grounds and to expand enough. The sodium bicarbonate has the ability to completely reactivate the defensive functions of the organism.

This action explains the cases of reversibility and healing of tumours – which occur for various reasons: therapeutic, dietary, or environmental – when the fungin cells, reduced to the size of a colony that is not sufficiently large or consolidated, can undergo changes that makes them individually attackable.

This is the key of the interpretation of the formation of cancer that can develop only if it manages to go beyond the defences of humoral immunity. This is possible only with the convergence of all the factors usually invoked – spiritual conflicts, stress, endogenous and exogenous toxicosis, bad diet, malnutrition and more – that act for a given time period on a given tissue or target organ.
http://www.curenaturalicancro.com/tumor-colon.html
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

ovo nisu naucni dokazi
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

drbgd napisao:ovo nisu naucni dokazi
Како коме. :D

Некоме не вреде ни основе хемије. Ако се узме много више базе у односу на киселину, она горња "хемијска реакција" неће бити тачна.

Наиме, ако попијем литар воденог раствора соде бикарбоне, она ће делимично бити неутралисана желудачном киселином, а остатак ће проћи и повећати алкалност црева и тако побити све бактерије и гљивице.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Zašto bi ubijao bakterije u crevima???
gocegogi
Novi član
Novi član

Post od gocegogi »

Dejanbg napisao:Zašto bi ubijao bakterije u crevima???
Ja nisam ni hemicar a ni lekar i neznam kako deluje soda na moj organizam i kako leci moju bolest.Ne konsumiram je vise od dva dana kad se pojavi kandida ali posle 24 sata kandida se gubi a to su primetili i moji prijateli koji su imali isti problem.Ne verujem u kanesten ili bilo koji drugi lek za koji kazu da leci kandidu jer sam isprobao na svoju kozi.Kandida je nestala pa opet se pojavila isto i kao lek sa sodom.No i to nije bitno,bitno je da smo zivi i zdravi i da verujemo jednom drugome.
gocegogi
Novi član
Novi član

Post od gocegogi »

aa_aca napisao:gocegogi,
морам да те исправим једну ствар. Бактерије и гљивице бивају уништене у алкалној (базној) средини. Развоју наведених микроорганизама погодује кисела средина.

Овде си мало побркао термине. Базно је исто што и алкално.

Нисам сигуран да је добро редовно уношење соде бикарбоне у организам. Нисам то још испитао, па не могу да коментарише. Свакако треба бити обазрив у том погледу. Имам нека лоша искуства са редовним конзумирањем соде бикарбоне, тако да опрезно.
Dali ti imas problem sa kandidom?
Pozdrav.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Dejanbg napisao:Zašto bi ubijao bakterije u crevima???
Само сам говорио о принципу деловања - бар теоретски. Као што рекох, нисам испробавао ни детаљно проучавао.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

gocegogi napisao:Dali ti imas problem sa kandidom?
Pozdrav.
Колико ми је познато немам проблем са кандидом. :D

Имам неке чудне проблеме са кожом, за које нико не зна шта су. Једино шта ми препоручују су кортикостероиди. Ма немој! Да се трујем, а не знам ни разлог? Јок вала.

Због тога сам почео да проучавам ситуацију и онда дошао до киселости организма, кандиде, тумора и тако је почела прича. У међувремену сам набасао на тибетанску гљиву не знајући да се ради о кефиру. Круг се полако затвара. У међувремену се наливам кефиром - за сваки случај. :D
gocegogi
Novi član
Novi član

Post od gocegogi »

aa_aca napisao:
gocegogi napisao:Dali ti imas problem sa kandidom?
Pozdrav.
Колико ми је познато немам проблем са кандидом. :D

Имам неке чудне проблеме са кожом, за које нико не зна шта су. Једино шта ми препоручују су кортикостероиди. Ма немој! Да се трујем, а не знам ни разлог? Јок вала.

Због тога сам почео да проучавам ситуацију и онда дошао до киселости организма, кандиде, тумора и тако је почела прича. У међувремену сам набасао на тибетанску гљиву не знајући да се ради о кефиру. Круг се полако затвара. У међувремену се наливам кефиром - за сваки случај. :D
Prica ti ide u pogresnu nasoku ako nemas dijagnozu za tvoje probleme sa kozom.Imao sam i ja neke cudne probleme sa kozom pa i meni su prepisali kortikosteroide,razlika je bila sto sam imao dijagnozu ali ne i lek jer moja bolest se ne lekuje hemijom.Kortikosteroidi su isto kao da stvljate ladne obloge na skrsenu kost pa ondak kost zaraste a mozda i krivo al bitno da je pacijent ziv a mozda i ne.Imao sam mnogo problema sa bolesti i sada sam dobro a doktori nemogu da poveruju da sam se izlecio bez kortikosteroida.Zato i prethodno napisao sam lek je u glavi jer hemija koja pravi telo za da se zastiti od bolesti nemoze da zameni ni najbolja farmacevska labaratorija.Al mogu ti reci sta je meni pomoglo a sta odmoglo u borbi sa bolesti.Strav od bolesti mi je bio najveci problem a verujem i svakome,problem je bio i strav od drugih bolesti za koji sam citao ali sam ih nemao.Stresovi su mi bili isto tako problem.U lecenju bolesti mi je pomogla moja uporost da istrajem u borbi sa samom sebe jer bolest uvek stvaramo sami.Mozda da ne poverujes u ovo ali ja verujem jer sam dokaz ja i ludi koi su mi pomogli u lecenju.Oko tvojih problema sa kozom slobodno daj mi neke informacije pa mozda ti i pomognem u lecenju.Pozdrav.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Od koje si bolesti bolovao?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

gocegogi,
најгоре је што нисам сигуран у којим условима се јавља проблем. Проблем се јавља само на лицу и врату. Промене на кожи изгледају као бубуљице али више личе на опекотине. Увек се јављају на истом месту а временом их је постепено све више.

Пробао сам да елиминишем разну храну и нисам успео ништа да закључим. Једино што ми делује као могући узрок је топлота, тј. када ми је топло и још се не знојим а зној само што није избио. Чини ми се да се "опекотине" појављују и када имам проблема са варењем тј. када сам појео нешто што ми не одговара па ми изазива тежину у желуцу. Какве то има везе, појма немам.

Све сам уверенији да је суштински проблем моје сало којега има много више него што треба: 25kg. Ових дана повећавам физичку активност и надам се да ћу истрајати.
gocegogi
Novi član
Novi član

Post od gocegogi »

Moja bolest se zvala Sarkoidoza i nicemu ni je slicna tvojoj bolesti,al ima nesto sta lekari misle da je slicno pa zato daju kortiko.Ustvari oni nemaju odgovor na puno bolesti jer se ne trude da ih nagju.Bitno je da se ti ne sekiras i frustriras jer se plikovi pojavljuju po mestima koje se vide.Interesantno je sto se pojavljuje uvjek na istim mestima pa zato mislim da imam odgovor za tebe.Tvoja bolest lekari vode kao autoimuna bolest ali najcesce kazu alergija jer nemaju odgovor.Kad se jednom bolest pojavi pravi razlog za to moze biti nezdrava i zagagena hrana,stresovi i nervoze,frustracije i stravovi ili kombinacija od sve.No ako se bolest ponovo pojavi u isti oblik onda smo jos vise krivi mi jer smo mi obnovili secanje za nju.Kod tebe se gube i pojavljuju plikovi sto znaci da mislis o bolesti sto e i normalno.Imao sam i ja slicnih problema al kako sam upoznao bolje sebe prestao sam da se bojim za moje zdravlje i sad sam bolje.Za tebe je dobro da oslabis ako tako mislis jer se lose osecas sa kilazom koju imas no mora to da bude postepeno a ne radikalno jer ces imati vise problema.Dijeta mozes uraditi a istovremeno detoksikaciju organizma na prirodan nacin.Gumbir korenje a ne zacin,jabuke neprskane,banane,voce sa debelom korom,secer zameni medom,voda nehlorirana i struktuirana,meso misirkino,pilece al samo grb,sto vise jatkasto,badem,orah,lestik,indiski,brazilski orah koji ima selen gledaj da koristis zivu hranu sto znaci zive kletke jer tu lezi ziva a ne mrtva energija.Povecaj boravak u prirodi za da pustis mozak da predahne.Ne forsiraj nisto,pocni sa jogom jer ona smiruje mozak.Citaj knige koje te ispunjavaju a ne citaj o bolesti jer tako programiras sebe.Bolest je program koji mi vrtimo u glavi.Bidi srecan i budi budan jer to je najveci dar.Pozdrav.
Odgovori