Postovani,voljela bih da se poslije vasih savjeta na pocetku trudnoce javim sa lijepim vijestima ali na zalost ne mogu.Pomogli ste mi sa savjetima na pocetku trudnoce nadam se da cete i sada.
U 25.nedelji sam pobacila.Konkretan odgovor na moje pitanje zbog cega se to desilo niko mi nije dao.Kazu milion razloga.Na otpusnom pismu citam dijagnozu:
-Graviditas hbd XXV
-Ruptura velamentorum praecox
-Anamnion.St. febrilis
-Ab medicalis inductus cum PgE2
-Analgesio periduralis.Residua post ab
-Anaemia sec,Nephrolithiasis lat.sin
Dodacu,da sam primljena zbog znakova prijeteceg abortusa.Na terapiju Tokolizom,gynipralom tab 6x1,polygynax vag i bromazepamom tonus uterusa je i dalje bio naglasen,i prisutno je vaginalno krvarenje.Posllije 11 dana dobijam tem 38.6,CRP 60MG/l.Urin:alb 3,masa leukocita i masa baktterija..th.longacef.Mikrobioloske analize:CKB (saprofiti u manjem broju).Na sve preduzete terapijske mjere dolazi do spontane prijevremenen rupture plodovih ovojaka.Sutri dan,pobacila sam mrtvo rodjeno musko dijete,poslije cega mi je uradjena revizija.
Zeljela bih da cujem vase misljenje,jer po ovom svemu izgleda da nista nije bilo kako treba.Na pitanje na sta treba da obratim paznju kod sledece trudnoce,aBd,slijezu ramenima.Ja molim za vas odgovor i komentar.Hvala unaprijed.
Pobacaj u 25. nedelji
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik