kratkotrajna menstruacija
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
kratkotrajna menstruacija
Postovani, imam problem sa kratkotrajnom menstruacijom, proslog meseca sam dobila i trajala je dva dana, bila je normalna, zatim sam imala braon iscedak to je trajalo jos tri dana. Isla sam kod ginekologa, rekla mi je da je materica mala, i da ne primecuje nista cudno. Ovaj mesec se isto ponovilo. Imam li razloga za brigu i da li treba ponovo da se javim lekaru? Srdacan pozdrav
Re: kratkotrajna menstruacija
Провери какви су ти гвожђе и масноће у крви. Колико чисте воде пијеш свакодневно?
Pijem mozda jedan litar dnevno.
Сада провери да ли је то довољно. Минимум који је потребан организму је 3dl чисте воде на 10kg телесне масе. Ако имаш 60kg, минимална количина чисте воде коју треба равномерно да унесеш у току дана је 1,8l.
Да напоменем, ради се о чистој слабоминералној води. У то се не рачунају сокови, кисела вода, супице, јогурти, кафа. Чак се не рачунају ни неки чајеви. Чајеви који изазивају појачано лучење мокраће се не рачунају у ту дневну дозу. Чак пијење кафе изискује додатан унос воде да би се организам додатно очистио. Жваке са својим канцерогеним састојцима такође захтевају додатно испирање организма. И тако даље.
Да напоменем, ради се о чистој слабоминералној води. У то се не рачунају сокови, кисела вода, супице, јогурти, кафа. Чак се не рачунају ни неки чајеви. Чајеви који изазивају појачано лучење мокраће се не рачунају у ту дневну дозу. Чак пијење кафе изискује додатан унос воде да би се организам додатно очистио. Жваке са својим канцерогеним састојцима такође захтевају додатно испирање организма. И тако даље.
Hvala vam na savetima. Provericu sve sto ste rekli.