imam 20 godina, lecim se od anksioznosti trenutno pijem jednu vrstu AD, Elicea se zovu, pijem samo 1 tabletu ujutru a zadnjih godinu dana mozda povremeno primecujem crvenilo dlanova ali ne mogu da definisem da li je to normalno crvenilo ili mozda simptom ciroze jetre :/ radim sve normalno, treniram, plivam, spavam normalno, apetit mi je malo slabiji ali tek su mi sad uveli antidepresive pa je to nuspojava tako da ne znam stvarno, da li se u nalazima krvi moze videti nesto u vezi jetre posto planiram prekosutra da odradim vadjenje krvi... uplasen sam dosta
i da da nagovestim, dlanovi mi se znoje otkad znam za sebe a ovih dana sam bio i na bazenu pa osetim i malo peckanje dlanova... ako mozete pojasnite mi malo pozdrav
pomoc molim vas
Re: pomoc molim vas
da dodam, nisam pusac, alkohol ne pijem zadnjih meseci, pre sam pio onako kako svi piju vikendom zestinu pivo i tako kao i sva omladina, mada mnogo manje nego moje drustvo...
Откуд теби анксиозност када си тако активан? Трујеш се хемијом без разлога. Анксиозност су измислили фармакомафијаши да би продавали хемију нормалним и здравим људима и тако правили будуће поуздане пацијенте - потрошаче осталих фармаколошких производа.
Био си здрав до пре неког времена. Сада си послушао "лекаре" и већ имаш проблеме са јетром. Све без потребе.
imam anksioznost jer sam imao napade panike, strah od smrti, ludila i sve sto ide uz to, to je definitivno, ovo sto si mi ti odgovorio nije odgovor na moje pitanje, aktivan sam u zadnje vreme, pre tog vremena zivot mi je bio neuredan i neozbiljan totalno, neredovno spavanje i hrana, nedovoljna fizicka aktivnost tokom dana, to sam sve krenuo da popravljam kad sam upisao faks. ali strah je i dalje bio tu zato sam se i obratio psihijatru.
Е видиш како можеш и сам да закључиш шта је узрок чега. Још само да направиш директну везу између узрока и последица.
Само нередовно спавање може да изазове невероватне проблеме. Када на то додаш још штошта, озбиљни проблеми су на вратима.
Много бих волео да једнога дана доведеш у ред самога себе и схватиш да ти не треба хемија за сређивање твог карактера. Надам се да ћеш се ослободити тих непотребних квази-лекова. Живот је непрестана борба највише са самим собом, осим у случају ако си особа која гази преко живих и мртвих људи.
За лек не могу да ти одговорим не само зато што не знам. Наравно да се лако може прочитати шта пише у упутству. Проблем је што никада не знаш како ће те психоактивне супстанце да делују и какве проблеме да изазову. То што су испитивали углавном можеш да окачиш мачку о реп.
Изузетно је добро што си почео свој живот да доводиш у ред. Само тако настави јер потребан нам је цео живот да би од нас испало нешто иоле добро - ако се својски трудимо. Наравно да без Бога не можемо ништа суштински добро да урадимо, али то је нека друга тема.
Само нередовно спавање може да изазове невероватне проблеме. Када на то додаш још штошта, озбиљни проблеми су на вратима.
Много бих волео да једнога дана доведеш у ред самога себе и схватиш да ти не треба хемија за сређивање твог карактера. Надам се да ћеш се ослободити тих непотребних квази-лекова. Живот је непрестана борба највише са самим собом, осим у случају ако си особа која гази преко живих и мртвих људи.
За лек не могу да ти одговорим не само зато што не знам. Наравно да се лако може прочитати шта пише у упутству. Проблем је што никада не знаш како ће те психоактивне супстанце да делују и какве проблеме да изазову. То што су испитивали углавном можеш да окачиш мачку о реп.
Изузетно је добро што си почео свој живот да доводиш у ред. Само тако настави јер потребан нам је цео живот да би од нас испало нешто иоле добро - ако се својски трудимо. Наравно да без Бога не можемо ништа суштински добро да урадимо, али то је нека друга тема.