vakcina protiv raka pluca

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Angelina04
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 17, 2013 1:26 pm

vakcina protiv raka pluca

Post od Angelina04 »

zdravo svima ja sam nova ovde i bila sam oprisana prosle godine mi je cela dojka odstranjena i 15 zlezda ispod miske medjutim sad sam saznala da mi je metastaziralo na plucima i cula sam za vakcinu kubansku protiv raka dali mi moze neko reci gde mogu nabaviti tu vakcinu i koliko ona kosta kako da dodjem do vakcine hvala unapred svima !!!! :cry:
Jugos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 18, 2013 3:51 pm

Re: vakcina protiv raka pluca

Post od Jugos »

Postovana Angelina, ja u svom vlasnistvu trenutno imam kubanske vakcine CIMAvax-EFG.
Nabavio sam je za svoga strica koji je bio u odmakloj fazi raka pluca, vakcine su nazalost kasno stigle i on nije stigao da ih primi. Ja sam podigao tada kredit ne bi li uspeo da mu priustim te vakcine ali nazalost bolest je brzo napredovala i nisam imao srece. Ukoliko ste zainteresovani kontaktirajte me na moj mail i ostavite mi vas broj kako bi vas kontaktirao i eventualno napravili neki dogovor. [email protected]
Odgovori