vakcina protiv raka pluca
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 17, 2013 1:26 pm
vakcina protiv raka pluca
zdravo svima ja sam nova ovde i bila sam oprisana prosle godine mi je cela dojka odstranjena i 15 zlezda ispod miske medjutim sad sam saznala da mi je metastaziralo na plucima i cula sam za vakcinu kubansku protiv raka dali mi moze neko reci gde mogu nabaviti tu vakcinu i koliko ona kosta kako da dodjem do vakcine hvala unapred svima !!!! 

Re: vakcina protiv raka pluca
Postovana Angelina, ja u svom vlasnistvu trenutno imam kubanske vakcine CIMAvax-EFG.
Nabavio sam je za svoga strica koji je bio u odmakloj fazi raka pluca, vakcine su nazalost kasno stigle i on nije stigao da ih primi. Ja sam podigao tada kredit ne bi li uspeo da mu priustim te vakcine ali nazalost bolest je brzo napredovala i nisam imao srece. Ukoliko ste zainteresovani kontaktirajte me na moj mail i ostavite mi vas broj kako bi vas kontaktirao i eventualno napravili neki dogovor. [email protected]
Nabavio sam je za svoga strica koji je bio u odmakloj fazi raka pluca, vakcine su nazalost kasno stigle i on nije stigao da ih primi. Ja sam podigao tada kredit ne bi li uspeo da mu priustim te vakcine ali nazalost bolest je brzo napredovala i nisam imao srece. Ukoliko ste zainteresovani kontaktirajte me na moj mail i ostavite mi vas broj kako bi vas kontaktirao i eventualno napravili neki dogovor. [email protected]