Operacija analne fisure

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
bataratko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 28, 2012 3:05 pm

Operacija analne fisure

Post od bataratko »

Posto sve su veci bolovi od analne fisure ja sve vise razmisljam o operaciji. ali posto nisam dovoljno upucen u toj oblasti hirurgije zato sto kod nas nema doktora proktologa u nedoumici sam u koju ustanovu da se obratim i kod kog hirurga proktologa koji moze da mi pomogne. Zelim da se vratim u normalan zivot koji sada nemam jer su bolovi konstantno prisutni. Em sto boli nego i dodatno stvara mi nervozu koja drasticno utice na mene i na moje ponasanje. Neznam koje masti da koristim i dali postoje neki lekovi za bolove i za analnu fisuru. Tako da sve vise razmisljam o operaciji u nadi da ce biti bolje. Ali koliko vidim mnogi nisu problem resili ni operacijom tako da mi treba prvo dobar hirurg proktolog da me pregleda i pomogne u odluci sta dalje.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Operacija analne fisure

Post od aa_aca »

Да ли си пробао са Флогоцид кремом или Ихтиол-камфор кремом?
bataratko
Novi član
Novi član

Post od bataratko »

Dosada sam koristio Fastum i Hepatrombin H ostalo nisam ali sam cuo i za neku mast Hemoram M.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Хепатромбин си џабе користио када он служи само за ресорпцију крвних подлива. Фастум гел ти је сличан. Могао си да мажеш и пастом за зубе, па би добио исти ефекат - никакав.

Флогоцид и Ихтиол-камфор су за чиреве и сличне проблеме.
jeccika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 04, 2013 9:08 am

Post od jeccika »

Idi kod profesora Krivokapica u Bg. On je najbolji strucnjak za tu oblast. Lecio je moju majku od fisura. Radi na Prvoj hiruskoj a mozes i privatno kod njega da zakazes pregled.
bataratko
Novi član
Novi član

Post od bataratko »

hvala na pomoci i za masti i za savet za doktora Krivokapica zakazacu preglsd.
Odgovori