Problemi sa Analnom Fisurom

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
bataratko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 28, 2012 3:05 pm

Problemi sa Analnom Fisurom

Post od bataratko »

Vec nekih 2 meseca imam problema sa analnom fisurom. bolovi su ubitacno jaki na momente neizdrzivi.Doktori su 2 puta pokusali da mi urade retroskopiju ali zbog jakih bolova i spazmi nisu uspeli da snime. Bolovi su takvi da ja to nemogu recima da definisem ili opisem sem kao da mi nesto gori u predelu rektuma, a najgore je za vreme odlaska u wc i posle toga. Neznam sta da pijem protiv bolova i koju mast da mazem posto lidokaina nema nigde da se nabavi. U mom gradu nema hirurga Proktologa tako ida sa te strane neznam kome da se obratim za pomoc pa ako znate nekog dobrog hirurga Proktologa i na kojoj klinici radi dajte mi informaciju na kojoj bih vam bio zahvalan jer kako mi kaze hirurg koji me pregledao mozda ce trebati i operacija o kojoj takodje nista neznam. Moj problem je jos sto imam i Slip Apneu i probleme sa pritiskom koji su izrazeniju od nervoze koju mi stvara konstantni bol.
Odgovori