Bolovi u stomaku

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
red eye
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 22, 2013 9:18 pm

Bolovi u stomaku

Post od red eye »

Imam 17 godina a moji problemi su poceli sa 14 ! Prvo povracanje i jutarnji bolovi u donjem desnom djelu stomaka i desnom bubregu (od tada mi je koza iznad bubrega tamnije boje).Posto nisu mogli ustanovit sta je pustili su me kuci :x a u dijagnozi su napisali da je upala crvuljka.
Od tada imam problema sa stomakom povracanje,neredovne stolice(deformisane), proliv dva-tri puta godisnje,gasovi i podrigivanje,temperatura ,ponekad sluz i svjeza krv u stolici.
U novembru prosle godine mi se stanje pogorsalo pa sam otisla na hirurgiju operisali su mi slijepo crijevo i nakon 5 dana pustili kuci.
Nakon operacije ponovo isti problemi, urađena mi je kolonoskopija i nutritivni alergeni.Alergicna sam na kikiriki,ljesnjake i meso,a evo patohistoloski nalaz: Makroskopski opis:
Za ph analizu dostavljeno je nekoliko bioptickih uzoraka tkiva koje se analizira na 3 plocice sa 9 presjeka.

Mikroskopski opis:
Histoloski analizirani isjecci sadrze sluznicu tankog crijeva,u osnovi ocuvane gradje,pravilnog,cilindricnog epitela,te lako edematozne i hiperemicne lamine proprije.U lamini propriji se nalaze hronicni zapaljenski infiltrati izgradjeni od limfocita.Osim limfocita,nabrojanu celularnu populaciju cine eozinofilni granulociti.Nisu nadjeni tipicni granulociti.

Nadam se da ce mi neko brzo odgovoriti. :wink:
Odgovori