Postovani,
zbog izostanka menstruacije tokom tri meseca, dobila sam terapiju lecenja Primolut Norom (10 dana 2x1), da bih 5og dana izazvane menstruacije preuzela Cycloproginovu (21 dana, 1x1). Danas je 5ti dan izazvane menstruacije (inace oskudne) i uzela sam prvu tabletu Cikloproginove. Medjutim, danas mi je javio jako velik bol u kolenu gde su se pojavile modrice i teskoce u kretanju. Bojim se da to nije negativni efekat leka (oticanje nogu, tromboza se pojavljuju na uputstvu). Da li bih u tom slucaju trebalo da prestanem da uzimanjem Cikloproginove?
Inace, ranije sam bila zdrava, nikada nisam imalaproblem sa menstr., 25 godina imam, vezbam, hranim se zdravo...Ova terapija mi je prepisana posle pregleda i izvadjenih hormona u decembru mesecu (gde se konstatovalo da su se jajnici ''malo uspavali'').
Molim hitan odgovor> Primolut Nor i Cycloproginova
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: Molim hitan odgovor> Primolut Nor i Cycloproginova
Тромбоза уопште није наиван проблем. Ваљда у упутству лека пише да се престане са узимањем ако се јаве такви проблеми или не?
Зашто су ти се јајници "мало успавали"? Да ниси пила неке хормонске "напитке" због вежбања?
Зашто су ти се јајници "мало успавали"? Да ниси пила неке хормонске "напитке" због вежбања?