ZABRINUTA

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
zrenjanin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 04, 2013 11:10 pm

ZABRINUTA

Post od zrenjanin »

u braku sam 10 godina imam 36 god. i imam troje dece .pila sam primolut nor dve godine i inekcije primala radila razne preglede kod svoje doktorke u zrenjaninu i sve je bilo u redu ali imam neredovan ciklus na mesec dana .cak se desavalo da imam ciklus i na petnaisti dan znaci ovako dobijem i imam 10 dana pa 2 dana ne azatim mise ponovo javi jos 5 dana.doktorka mi je rekla da je u pitanju hormonski poremecaj ali mi nije tacno objasnila sta.desava mi se tokom odnosa da prokrvarim i to traje dan dva i na to pitanj sta da radim nema odgovora samo mi je rekla da mi je materica slaba uvecana i spustena nisko.prestala sam da pijem lekove ali sama nejdem vise kod nje.zadnjih 6 -7 meseci desava mi se ovo da np.dobijem 17 do 20 onda 22 do25 a onda sledeci mesec ili dan dva ranije ili dan dva kasnije i grudi me bole sto do sad nisu vise neznam sta da radim ako moze neki strucni savet da mi neko pomogne. HVALA UNAPRED ZA RAZUMEVANJE
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: ZABRINUTA

Post od aa_aca »

Нема смисла да си овде женско, а у другој теми мушко:
zrenjanin napisao:imam 46 god. u braku sam 10 god imam problema sa potencijom.operisao sam srce pre 12 god.zadnjih 7 -8 god.su se pojavili problemi koristio sam neke preparate od kojih mi je bilo lose .probao sam biljne preparate ali nemaju ucinak. hemijske preparate nesmem bio sam kod urologa rekao je da je to zbog lekova koje koristim za pritisak i za cirkulaciju prepisao mi je lek conprosta pio sam i bilo je malo bolje molim savet strucnog lica sta da radim dali smem i dalje da pijem taj lek conprosta i dali ce imati nekog efekta HVALA
Odgovori