Problem.

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Dragana666
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 04, 2013 11:30 pm

Problem.

Post od Dragana666 »

Zdravo.:)

Ja sam nova na ovom forumu,pa ne znam kako bas ovo funkcionise,ali se nadam da mi necete zameriti.Imam 16 godina i vec 3 godine imam problema sa hormonima i menstruacijom.Takodje sam imala vodenu cistu na jajniku i hormonski poremecaj.Isla sam kod ginekologa i on mi je nije bas mnogo pomogao.Isla sam i na Institut za majku i dete u Beogradu,i oni mi nisu pomogli,rekli su mi samo da ce to da se samo resi do 18-e godina.Ja bas u to i ne verujem.Kako je sve pocelo? U 13-oj godini mi je stala menstruacija,i sve tako do 14-e godine,nisam uopste imala.U petnaestoj sam otisla kod doktora,i kao sto sam vec navela nista mi nije pomoglo.I u medjuvremenu sam dobila tu vodenu cistu,ali hvala Bogu brzo je nestala.Takodje sam dobila neke kapi da pijem,ali ubrzo sam prestala, jer nisam mogla da hodam kocila je rad mojih misica. Pa mene samo zanima da li je jos neko imao ovakav problem ili slican,i da li je ovo resivo ili ne?! :)

Pa vas molim,da podelite samnom sve sto znate. :)
Odgovori