Molim Vas da mi preporucite nekog dobrog dermatologa koji ima privatnu praksu u Beogradu, ako moze u Starom gradu. U pitanju su neke promene na kozi koje ima moj momak po ledjima i u letnjim danima mu se pojacaju, nekakvi crveni polukrugovi koji su koncentrisani oko sredine kicme i sitniji crveni kruzici na obrazima(jagodice). On to vuce godinama i nikakve tegobe nema, ali mu je obicno neprijatno kad dodje vreme za more.
Hvala
Dermatolog-privatno
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hvala Vam,
Posto nam se zurilo otisli smo u polikliniku "Dr Ristic", tako da je on usao u neku proceduru tamo(pregled, laboratorija, neke kreme) , pa ako to neda rezultat za par nedelja, verovatno cemo otici kod Karadaglica, on mi zvuci poznato.
Da li je neko bio u Poliklinici "Dr Ristic" kod dermatologa? Kakva su iskustva?
Posto nam se zurilo otisli smo u polikliniku "Dr Ristic", tako da je on usao u neku proceduru tamo(pregled, laboratorija, neke kreme) , pa ako to neda rezultat za par nedelja, verovatno cemo otici kod Karadaglica, on mi zvuci poznato.
Da li je neko bio u Poliklinici "Dr Ristic" kod dermatologa? Kakva su iskustva?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 20, 2006 11:29 am
Dr. Lalosevic
Moja topla preporuka je Dr. Lalosevic, meni je nekoliko puta do sada spasio lice kada kozmeticari nisu znali sta mi je.
Posto je doktor vec dugo u penziji a nije vise ni mlad radi dvokratno i uglavnom zakazuje prepodne. Pregled je 1.200 dinara ali zaista ja ne znam nikog ko je od njega otisao neresenog problema, naravno ako se pridrzavao uputstava.
U svakom slucaju evo kontakt:
011/453 393
Ivana Milutinovica (ne znam koji je broj) nalazi se sa desne strane ulice gledano od KST, blizu raskrsnice sa Kicevskom ulicom.
Srecno
Posto je doktor vec dugo u penziji a nije vise ni mlad radi dvokratno i uglavnom zakazuje prepodne. Pregled je 1.200 dinara ali zaista ja ne znam nikog ko je od njega otisao neresenog problema, naravno ako se pridrzavao uputstava.
U svakom slucaju evo kontakt:
011/453 393
Ivana Milutinovica (ne znam koji je broj) nalazi se sa desne strane ulice gledano od KST, blizu raskrsnice sa Kicevskom ulicom.
Srecno
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Dragana,onda je to bila pogresna informacija.
Mada,s obzirom da dr Gorana ima jednu sjajnu kombinaciju strucnosti i plemenitosti...prosto je steta sto je ne mozemo iskoristiti i van svoje profesorske struke:)
Sto se tice ordinacije Ristic,ne znam nikoga ko je koristio dermatoloske usluge,ali znam neke koji su isli na neke druge preglede...ali ne bih o tome,da ne bude antireklama.
Mada,s obzirom da dr Gorana ima jednu sjajnu kombinaciju strucnosti i plemenitosti...prosto je steta sto je ne mozemo iskoristiti i van svoje profesorske struke:)
Sto se tice ordinacije Ristic,ne znam nikoga ko je koristio dermatoloske usluge,ali znam neke koji su isli na neke druge preglede...ali ne bih o tome,da ne bude antireklama.