Dermatolog-privatno

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Nina 023
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 25, 2006 2:19 pm

Dermatolog-privatno

Post od Nina 023 »

Molim Vas da mi preporucite nekog dobrog dermatologa koji ima privatnu praksu u Beogradu, ako moze u Starom gradu. U pitanju su neke promene na kozi koje ima moj momak po ledjima i u letnjim danima mu se pojacaju, nekakvi crveni polukrugovi koji su koncentrisani oko sredine kicme i sitniji crveni kruzici na obrazima(jagodice). On to vuce godinama i nikakve tegobe nema, ali mu je obicno neprijatno kad dodje vreme za more.
Hvala
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

Dr Gorana je koliko sam upoznata otvorila privatnu ordinaciju.Mozda neko sa foruma zna tacnu adresu?
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Sad mi pada na pamet i prof. dr Karadaglic.

Adresa je

Prof. dr Djordje Karadaglić
spec. dermatovenerolog
Ordinacija za kozne i polne bolesti " Prof. Karadaglic"
Beograd
011/2683-164
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm

Post od DRAGANA 15 »

Doktorka Gorana nije otvorila privatnu ordinaciju. Jos uvek predaje na Visoj.... :D
Nina 023
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 25, 2006 2:19 pm

Post od Nina 023 »

Hvala Vam,
Posto nam se zurilo otisli smo u polikliniku "Dr Ristic", tako da je on usao u neku proceduru tamo(pregled, laboratorija, neke kreme) , pa ako to neda rezultat za par nedelja, verovatno cemo otici kod Karadaglica, on mi zvuci poznato.
Da li je neko bio u Poliklinici "Dr Ristic" kod dermatologa? Kakva su iskustva?
malibuda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 20, 2006 11:29 am

Dr. Lalosevic

Post od malibuda »

Moja topla preporuka je Dr. Lalosevic, meni je nekoliko puta do sada spasio lice kada kozmeticari nisu znali sta mi je.
Posto je doktor vec dugo u penziji a nije vise ni mlad radi dvokratno i uglavnom zakazuje prepodne. Pregled je 1.200 dinara ali zaista ja ne znam nikog ko je od njega otisao neresenog problema, naravno ako se pridrzavao uputstava.

U svakom slucaju evo kontakt:
011/453 393
Ivana Milutinovica (ne znam koji je broj) nalazi se sa desne strane ulice gledano od KST, blizu raskrsnice sa Kicevskom ulicom.

Srecno
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Dragana,onda je to bila pogresna informacija.

Mada,s obzirom da dr Gorana ima jednu sjajnu kombinaciju strucnosti i plemenitosti...prosto je steta sto je ne mozemo iskoristiti i van svoje profesorske struke:)

Sto se tice ordinacije Ristic,ne znam nikoga ko je koristio dermatoloske usluge,ali znam neke koji su isli na neke druge preglede...ali ne bih o tome,da ne bude antireklama.
Odgovori