Problem sa gljivicama....

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
sanja87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 06, 2013 6:54 pm

Problem sa gljivicama....

Post od sanja87 »

Imam problem sa VI grupom,tj.kandidom. Koristila sam neopenotran forte,macmiror,kansen i svaki put mi se vraca sekret i na svakoj kontroli sam VI grupa. Ne znam vise sta da radim,nemam posebne tegobe,jednostavno je neprijatno. Da li neko ima slicne probleme mojim i da li mogu da koristim neki prirodni lek,posto mi vec nista ne pomaze? :cry:
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Problem sa gljivicama....

Post od aa_aca »

Пробај да се испираш раствором соде бикарбоне: кашика на литар топле воде. Важно је да је потпуно раствориш. После немој да се испираш чистом водом.
ivanaana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 11, 2013 2:47 am

Post od ivanaana »

Treba mi pomoc pre mesec dana pojavio mi se sekret koji ima neprijatan miris,stavljala sam canesten vaginalete i nista,zatim lomeksin vaginalete i tri dana bude sve ok i opet pocinje da se pojavljuje.Molim vas recite mi koje vaginalete da koristim i sta je to pojavilo se odjednom
Bokily
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 1:32 am

Post od Bokily »

ivanaana napisao:Treba mi pomoc pre mesec dana pojavio mi se sekret koji ima neprijatan miris,stavljala sam canesten vaginalete i nista,zatim lomeksin vaginalete i tri dana bude sve ok i opet pocinje da se pojavljuje.Molim vas recite mi koje vaginalete da koristim i sta je to pojavilo se odjednom
Ne uzimati napamet vaginalete. Idite kod ginekologa da se uzme bris pa će se znati šta pravi problem.
sanja87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 06, 2013 6:54 pm

Post od sanja87 »

ivanaana napisao:Treba mi pomoc pre mesec dana pojavio mi se sekret koji ima neprijatan miris,stavljala sam canesten vaginalete i nista,zatim lomeksin vaginalete i tri dana bude sve ok i opet pocinje da se pojavljuje.Molim vas recite mi koje vaginalete da koristim i sta je to pojavilo se odjednom
Sve sto si koristila je za gljivice,a ako sekret ima neprijatan miris verovatno su u pitanju bakterije. Sekret kod gljivica je beo i bez mirisa. Najbolje je da odete kod lekara i nastavite sa terapijom posle briseva...
Maara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 1:25 pm

Post od Maara »

sve sta pricate i meni se desava. pijem tablete za kontracepciju pa one jos povecavaju sansu da dobijem candidu. kanesetn mi pomaze ali se cesto ta dosada javi bez obzira jel imam odnose ili ne. isla sam kod lekara sto puta i uvek mi i da kkanesten. mogo su dosadne gljivice...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Не бих да будем досадан, али да опет споменем водени раствор соде бикарбоне.
Odgovori