mozel mi ko pomoc

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Emica64
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 19, 2012 9:49 pm

mozel mi ko pomoc

Post od Emica64 »

postovani pre 6 god. Sam obolela od svih zglobova.da ne pricam kroz sta sam prosla. Od opste prakse do beograda i nadrilekari. Elem oboleo mi je zeludac od velikih doza tableta. Tad sam nastavila lecenje u kraljevu. Moj problem je sad ovakav. Dok ne pijem ili inekcije ja sam dobro. Dovoljno mi je da popijem jedan brufen ili bilo koji za bolove. Sutra pocinje bol glad koju nemogu opisat i nadutost celog stomaka. Tad pijem tablete za zeludac. Katastrofa.oci mi oteknu proliv ali najgora mi je glad gde nemam kontrole koliko jedem. Molim ako neko zna neki lek nek pise
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: mozel mi ko pomoc

Post od aa_aca »

Који је узрок болова у зглобовима? Мокраћна киселина, пропадање хрскавице или нешто треће?

Таблете су ти изазвале велико лучење желудачне киселине и ти проблеми нису ништа у односу на оне који те чекају - ако тако наставиш. Ја бих да покушамо да трајно решимо проблем. Слажеш се? 8)

Прочитај књигу "Алкализуј се или умри".
Emica64
Novi član
Novi član

Post od Emica64 »

degeneracija kicme nije mi niko vadio kiselinu mokrace. Prosle god sam pala. Imam nabubrenje l 5 i 4 prsljena doktor mi je rekao kicma mi je ko kod stare zene. Sve je pocelo sa prestankom menstruacije u 41god. Od tad sve je pocelo.gustina kosti je dobra
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Препоручио бих ти прво да провериш крв на лајмску болест - оно што се добија од крпеља. Могла би да провериш и коксаки.

Онда би могла да купиш "Истеки" и њиме истежеш кичму.

Затим би могла да примениш рецепт за регенерацију хрскавице који се прави од говеђег желатина и јогурта. Имаш га на мом сајту у здравственим саветима под Зглобови 2.

Можеш да почнеш и са применом сталних магнета на најболнијим зглобовима. При томе не мислим на оне магнете из накита него на велике и јаке магнете, какве ја користим. Цена им је око 2 евра по комаду - зависно где их купиш.
Emica64
Novi član
Novi član

Post od Emica64 »

Aco mnogo ti hvala puno mi znaci svaki savet. Od kako sam vam pisala jos imam bolove i sad se javlja otok oci. Zta bi to moglo bit. Kad god imam bolove zeluca oci mi oteknu. Doktor mi kaze hoce to od zglobova. Gde da kupim isteki
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Можда је неки трећи заједнички узрок бола у желуцу и отока очију. Желудац може да боли и због срца, а и отоци могу да се јављају због срца.

Иди провери коксаки вирус и лајмску болест. Не пада ми на памет још нека слична болест која може да направи такав џумбус. Могла би и код кардиолога.

Можда имаш и кандиду. Могла би да поведеш рачуна о исхрани у смислу онога што пише у књизи "Алкализуј се или умри".

Свакако би ти пријао домаћи кефир (сама да га правиш помоћу тибетанске гљиве) - и за желудац и против кандиде и за алкализацију организма.

Веома лако се може десити да би за зглобове пријао препарат који се прави од комовице и белога лука. Имаш га на мом сајту у здравственим саветима под Имунитет. Веома је делотворан код вирусних проблема, а изгледа да је користан и код аутоимуних болести. Само мора редовно и стално да се користи.

Када одеш у здравствене савете под темом Кичма, имаш слику "Истекија". Само кликни на њу и одвешће те до продавца. Тамо имаш бројеве телефона.

Можда би ти најбоље било да урадиш ирисдијагностику или дијагностику преко ЕПТА система. Имаш и за то линкове на мом сајту под Линкови, Здравље.
Odgovori