Zbunjen sam...
Zbunjen sam...
Ovako, dah mi nije neprijatan ali u ustima imam suprotan osecaj. To me jako nervira pa sta predlazete ljudi? Da nisu bakterije za to krive?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 9:13 pm
Re: Zbunjen sam...
Dakle vi imate neprijatan da kazemo ukus u ustima. Stvarno razne stvari mogu da budu odgovorne. Ne mogu da vam predlozim nista sem da odete na pregled. Moze da bude gangrenozan zub, moze iz dzepa, moze nesto mnogo gore..... Moze da bude da je i van usta , recimo iz zeludca. Ne moze bas ovako da vam se kaze odakle dokazi neprijatan ukus ili miris.
Doktor stomatologije....ali nick ostaje 

Ovako. Kada se probudim, kao da imam djubre u ustima ali kada dunem nekom u lice i pitam da li smrdi dobijem odrican odgovor. Mozda imam taj osecaj jer slabije unosim vodu pa nemam pljuvacku kako valja. Probacu sa sodom bikarbonom da ubijem bakterije i da vidim da li ce malo ublaziti stanje.
Можда имаш инфекцију у синусима или носу.
Maaaaaa jok druze, nikakve veze sa nosem.aa_aca napisao:Можда имаш инфекцију у синусима или носу.
Зуб?
Moze biti ali nikako mi ne ide u glavu, pokvaren zub ipak stvara neki neprijatan miris ali ja to ne primecujem.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2012 11:05 am
probaj nekoliko dana da ispiras usta Listerinom, u isto vreme, peri malo bolje zubice, posebno obrati paznju na desni kad peres...
Sredio sam sodom bikarbonicom
Bilo je dovoljno samo jednom da isperem i sad tog osecaja skoro i da nemam.

Испирао си уста, грло?
Onako kako si mi ti rekao. Sad je sve okej. I unosim vise vode. Popravilo se sve i sad je sve kako treba.
Супер!