Ja protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
floke23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 05, 2011 10:44 am
Kontakt:

Ja protiv raka

Post od floke23 »

Pozdrav svima,

Pošto ono što želim da kažem ne može da stane ni u tom od 3 knjige pokušaću da budem što kraći i precizniji a vi pokušajte da pročitate ponešto i između redova.

Od kraja 2011. godine pa do danas, kroz moju glavu je proslo mnoštvo informacija koje se tiču liječenja karcinoma, što konvencionalnim, što alternativnim metodama, što pročitanih - što viđenih i samostalno rezonovanih. Sve informacije su u mojoj glavi prikupljane samo u jednom cilju a to je da pomognem ocu, kome je tada dijagnostikovan karcinom pluća.

Mislim da je suvišno opisivati jačinu motiva mog istraživanja.

Moj izvor je bio internet, knjige, i bilo koji drugi vid prenosa informacije.
Širina moga shvatanja sve vrijeme istraživanja je bila:
- između foruma i tekstova na internetu - prije sam birao forume i blogove gdje živi ljudi pišu svoja iskustva nego tekstovi nepoznatih autora i
- između konvencionalnih i alternativnih načina liječenja - birao sam one koje čovjeku zaista pomažu, bez obzira.

Nakon brda informacija o sibirskoj aroniji, reiši gljivama, voćnim sokovima, cvekli, totalnoj terapiji po Brojsu, detoksikaciji, ajkulinoj hrskavici, ulju od konoplje, Vidatox kapima, kubanskoj vakcini Cimavaks, petroleju, sodi bikarboni i još gomili stvari jedna jedina stvar je zadržala moju pažnju - vitamin b17.

Da, ja sam ubijeđen da je karcinom ili rak - posljedica nedostatka vitamina b17 u ishrani savremenog čovjeka - avitaminoza.

Može da mi priča ko god šta hoće, da mi priča kako je on otrovan jer sadrži cijanid i kako je to nemoguće, i da me pita zašto ga onda danas ne bi koristili doktori i ljekari ili zašto ga ne bi prodavali u apotekama kao lijek za rak....? Ja mogu samo da ćutim. I da ga izazovem da sam istraži zašto.

Sve što sam ja mogao da uradim uradio sam prije nekih dva mjeseca, napravio sam sajt na kome pokušavam da skupim sve informacije o liječenju i sprečavanju karcinoma - http://www.pobijedimokarcinom.com. Ustvari on prestavlja osnovu onima koji su otvoreni da istražuju i da se bore. Svi koji dijele moje mišljenje a i oni koji ne dijele, a žele sebi i drugima da pomognu slobodni su da se služe informacijama sa mog sajta. To je jedini način na koji mogu da pokušam da prenesem svoje shvatanje raka.

Možda se tema mog sajta smatra alternativom, ili ne dao Bog tabu temom, možda će moj post biti izbrisan, ali sam ja jednostavno morao da iznesem svoje shvatanje i razmišljanje o ovoj avitaminozi, teškoj bolesti. Nazovite kako hoćete.

Ne vjerujem da ću napraviti revoluciju, ali ću doprinijeti zajednici jer ima i drugih koji tragaju...Pa Bože moj bilo je potrebno 200 godina i nebrojeno mnogo života da se kao "lijek" za nedostatak vitamina C - skorbut, prihvati limun i narandža.

Ne iznosim ove podatke da bih bilo kome nametnuo svoje mišljenje, nego zato što smatram da imate pravo da napravite sopstvenu procjenu...
Korisnikov avatar
floke23
Novi član
Novi član
Kontakt:

Re: Ja protiv raka

Post od floke23 »

I članak objavljen na vesti.rs sa mog sajta

http://www.vesti.rs/Zdravlje/Da-li-je-r ... a-b17.html
Maj70
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 29, 2011 3:11 pm

Post od Maj70 »

I da li je vasem ocu b17 pomogao..I ja listam, trazim, eksperimentisem ,ali se rak i dalje siri.
sasasa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 12:48 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sasasa »

Kazes "ja protiv raka"... Pa jel pobedjujes prijatelju? :)
Korisnikov avatar
floke23
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od floke23 »

Maj70 napisao:I da li je vasem ocu b17 pomogao..I ja listam, trazim, eksperimentisem ,ali se rak i dalje siri.
On licno tvdi da mu pomaze, i sam kao i ja duboko vjeruje u sve to... Mada znajte se dosta razlikuju kolicine koje su potrebne za prevenciju i koje su potrebne za lijecenje karcinoma koji se vec razvio..i od jacine imuniteta, koji je dosta oslabljen ako je pacijent vec prosao hemoterapije i/ili zracenje... ni u jednom slucaju ne skodi! Ali za liejcenje je potrebno unositi mnogo vece kolicine.. Moj otac koristi koncentrovano ulje od jezgra kajsija jer mu je tesko da pojede veliki broj sjemenki....

Licno sam pojeo 30 sjemenki iz kajsije za 5 min, i ziv sam i zdrav sam, tako da toliko o njihovoj otrovnosti...iako ih jedem preventivno.

Procitajte clanak o bolnici Oaza Nade u Meksiku gdje doktor govori o intravenoznoj upotrebi velikih kolicina amigdalina (vitamin b17) u terapiji lijecenja raka...

http://www.pobijedimokarcinom.com/index ... -oaza-nade

Sve najbolje vam zelim
Maj70
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 29, 2011 3:11 pm

Post od Maj70 »

vase misljenje da li je bolje koristiti semenke i koliko kada je rak u pitanju,ili b 17 hunzu.Hvala.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Ако узимање витамина Б17 помогне, не значи аутоматски да је био у питању недостатак истог, већ можда неки скривени процес.

Једно је сигурно. Када се витамин Б17 метаболише у ћелијама тумора, долази до стварања цијанида који уништава тумор. Нису Амери без разлога забранили употребу витамина Б17. Сигурни су да он уништава тумор, а то много смањује профит - неколико стотина хиљада пута.
Korisnikov avatar
floke23
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od floke23 »

Maj70 napisao:vase misljenje da li je bolje koristiti semenke i koliko kada je rak u pitanju,ili b 17 hunzu.Hvala.
Po meni najbolje je koristiti sjemenke iz kostica svjezih kajsija, kada im je vrijeme, zatim sjemenke koje se mogu kupiti u zdravoj hrani - malo su suvlje i nisu gorke nego kiselkaste - ne znam tacno zasto, pa onda koncentrovano ulje iz sjemenki kajsija, i na kraju tablete i kapsule - na posljednjem mjestu jer ko mi garantuje da sadrze i jedan miligram vitamina b17? Mada, ako te tablete sadrze po 300 ili 500 mg kako je na njima naznaceno onda ih vrijedi unositi jer je tesko pojesti dovoljno sjemenki da bismo unijeli dovoljno vitamina b17 ako je lijecenje u pitanju, za preventivu su dovoljne i sjemenke. Ali napominjem, ukoliko unosite Hunzu ili slicne preparate vitamina b17 u tabletama potrebno je uz to unositi i odredjeni broj sjemenki kajsija ili jabuka zbog enzima koje sadrze, a ne sadrze ih ekstraktovani vitamin b17.

Interesuje me misljenje ostalih clanova o Hunzi, Novodalinu i ostalim preparatima ekstraktovanog vitamina b17. Da li mislite da sadrze naznacene kolicine vitamina b17?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

floke23 napisao:........Interesuje me misljenje ostalih clanova o Hunzi, Novodalinu i ostalim preparatima ekstraktovanog vitamina b17. Da li mislite da sadrze naznacene kolicine vitamina b17?
Ко ти гарантује да уопште садрже то што пише? Можда и садрже али је оштећено приликом екстракције. Па наши из "Галенике" су правили антибиотике од сировина из Кине па су били дупло слабији. Шта их брига. Пуца им прслук. Можда то још увек раде.

Изузетан лек против реуме "Стрептофил" су престали давно да производе због "правних спорова". Престаће да производе ОХБ12 ваљда, јер је јефтин. Токоферол одавно не производе јер је превише јефтин. И тако даље. Кога брига. Најважније је да се за стотине хиљада евра продају цитостатици и остало смеће. Треба да поцркамо али да им претходно оставимо све паре.
Korisnikov avatar
floke23
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od floke23 »

Niko, u pravu si. Mada bilo bi fer, da za te pare koliko kosta, a nije malo, nastoje da ispune bar dio od onoga sto pise na etiketi...Vjerovatno ne prolaze nikakve kontrole i samo proizvodjac zna da li ti prodaje ono sto kupujes ili ti naplacuje vazduh. Cast izuzecima..

Pomalo je tuzno to kako svijet funkcionise. Majka priroda je jedina uvijek ispravna.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

floke23 napisao:....Pomalo je tuzno to kako svijet funkcionise. Majka priroda je jedina uvijek ispravna.
Биће њима "мајка природа" када Бог дође да суди.... Али, то је друга тема.
gagi0101
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 11, 2012 11:53 am

Post od gagi0101 »

floke23 napisao:Pozdrav svima,

Pošto ono što želim da kažem ne može da stane ni u tom od 3 knjige pokušaću da budem što kraći i precizniji a vi pokušajte da pročitate ponešto i između redova.

Od kraja 2011. godine pa do danas, kroz moju glavu je proslo mnoštvo informacija koje se tiču liječenja karcinoma, što konvencionalnim, što alternativnim metodama, što pročitanih - što viđenih i samostalno rezonovanih. Sve informacije su u mojoj glavi prikupljane samo u jednom cilju a to je da pomognem ocu, kome je tada dijagnostikovan karcinom pluća.

Mislim da je suvišno opisivati jačinu motiva mog istraživanja.

Moj izvor je bio internet, knjige, i bilo koji drugi vid prenosa informacije.
Širina moga shvatanja sve vrijeme istraživanja je bila:
- između foruma i tekstova na internetu - prije sam birao forume i blogove gdje živi ljudi pišu svoja iskustva nego tekstovi nepoznatih autora i
- između konvencionalnih i alternativnih načina liječenja - birao sam one koje čovjeku zaista pomažu, bez obzira.

Nakon brda informacija o sibirskoj aroniji, reiši gljivama, voćnim sokovima, cvekli, totalnoj terapiji po Brojsu, detoksikaciji, ajkulinoj hrskavici, ulju od konoplje, Vidatox kapima, kubanskoj vakcini Cimavaks, petroleju, sodi bikarboni i još gomili stvari jedna jedina stvar je zadržala moju pažnju - vitamin b17.

Da, ja sam ubijeđen da je karcinom ili rak - posljedica nedostatka vitamina b17 u ishrani savremenog čovjeka - avitaminoza.

Može da mi priča ko god šta hoće, da mi priča kako je on otrovan jer sadrži cijanid i kako je to nemoguće, i da me pita zašto ga onda danas ne bi koristili doktori i ljekari ili zašto ga ne bi prodavali u apotekama kao lijek za rak....? Ja mogu samo da ćutim. I da ga izazovem da sam istraži zašto.

Sve što sam ja mogao da uradim uradio sam prije nekih dva mjeseca, napravio sam sajt na kome pokušavam da skupim sve informacije o liječenju i sprečavanju karcinoma - http://www.pobijedimokarcinom.com. Ustvari on prestavlja osnovu onima koji su otvoreni da istražuju i da se bore. Svi koji dijele moje mišljenje a i oni koji ne dijele, a žele sebi i drugima da pomognu slobodni su da se služe informacijama sa mog sajta. To je jedini način na koji mogu da pokušam da prenesem svoje shvatanje raka.

Možda se tema mog sajta smatra alternativom, ili ne dao Bog tabu temom, možda će moj post biti izbrisan, ali sam ja jednostavno morao da iznesem svoje shvatanje i razmišljanje o ovoj avitaminozi, teškoj bolesti. Nazovite kako hoćete.

Ne vjerujem da ću napraviti revoluciju, ali ću doprinijeti zajednici jer ima i drugih koji tragaju...Pa Bože moj bilo je potrebno 200 godina i nebrojeno mnogo života da se kao "lijek" za nedostatak vitamina C - skorbut, prihvati limun i narandža.

Ne iznosim ove podatke da bih bilo kome nametnuo svoje mišljenje, nego zato što smatram da imate pravo da napravite sopstvenu procjenu...
Neznam odakle Vam tvrdnja da je rak posledica nedostatka vitamina?
I molim Vas nemojte da ovo iznosite na forumima i javno iznosite i tvrdite nesto u sta imate vrlo malo uvida i znanja.
Drugo molim Vas da ne reklamirate taj G17 kao lek za rak,bez obzira dali zato primate neku nadoknadu ili ne!Ne zloupodrebljavajte bolesne ljude da bih sebi ili nekom drugom punili dzepove-to je neljudski.
Ako niste znali reci cu Vam da taj G17 proizvodi jedan nemac koji zivi na Majorki i koji je napustio Nemacku jer je zbog tog istog G17 protiv njega vodjen sudski spor i zabranjena mu je distriibucija i raklama tog preparata.Zato je on napustio Nemacku i preselio se na Majorcu,odakle ga plasira u zemlje gde se to ne kontrolise,kao na primer Srbija-gde je moguce da svako i svasta prodaje bez ikakvih posledica.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

gagi0101 napisao:Neznam odakle Vam tvrdnja da je rak posledica nedostatka vitamina?
I molim Vas nemojte da ovo iznosite na forumima i javno iznosite i tvrdite nesto u sta imate vrlo malo uvida i znanja.
Drugo molim Vas da ne reklamirate taj G17 kao lek za rak,bez obzira dali zato primate neku nadoknadu ili ne!Ne zloupodrebljavajte bolesne ljude da bih sebi ili nekom drugom punili dzepove-to je neljudski.
Ako niste znali reci cu Vam da taj G17 proizvodi jedan nemac koji zivi na Majorki i koji je napustio Nemacku jer je zbog tog istog G17 protiv njega vodjen sudski spor i zabranjena mu je distriibucija i raklama tog preparata.Zato je on napustio Nemacku i preselio se na Majorcu,odakle ga plasira u zemlje gde se to ne kontrolise,kao na primer Srbija-gde je moguce da svako i svasta prodaje bez ikakvih posledica.
Ја Вас молим да дозволите људима да износе своје тврње, ставове и искуства. Ућуткивање је веома познато из неких ранијих времена када човек није смео да каже шта мисли. Ви такође, веома очигледно, изностите другачије информације и ником ништа. Осим тога, коме ће се да се препоручују лекови ако не онима којима су потребни.

Данас је на сцени покушај да се стави шапа на интернет, од кога другог ако не од фармакомафије. Слободан проток информација за њих је неисплатив.
Korisnikov avatar
floke23
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od floke23 »

gagi0101 napisao: Neznam odakle Vam tvrdnja da je rak posledica nedostatka vitamina?
Gospodine, kao prvo odajete utisak da ni sami ne znate o čemu pričate, jer da ste imalo upućeni znali biste da se ovdje govori o vitaminu B17 a ne o nekakvom proizvodu G17.

Kao drugo, vitamin B17 se nalazi u prirodi kao i svaki drugi vitamin i svako je slobodan da ga koristi i unosi kroz ishranu, tako da mi nije jasno o kakvom Njemcu sa Majorke koji ga proizvodi pričate?!

I kao treće, pročitajte ovu temu još jednom, očigledno niste shvatili da je cilj ove teme prenos informacija a ne prodaja bilo čega.

Tako da bih vaš komentar ovdje označio kao kompletni nonsense.
Odgovori