interesuje me vaše mišljenje.....
redovne i uredne menstruacije na 28 dana (nekad i nešto kraće)
poslednja menstruacija 13.02.
klomifen od 3-8. dana ciklusa.
ciljani odnosi 23.02. i 25.02. (11. i 13. DC)
ne mogu da se setim da li 24.02. ili 25.02. (12. ili 13. DC) - mala količina providnog tegljivog sekreta (pretpostavila sam da je O).
02.03. redovan sistematski ginekološki pregled na kojem je ustanovljeno da je sve super, debljina endometrijuma u skladu sa danom ovulatornog ciklusa, na desnom jajniku cista žutog tela (još jedna potvda ovulacije)
celu drugu polovinu ciklusa imam beo sekret, ne nešto preterano obilan i nisam mu pridavala patološkog značaja jer mi je vaginalni sekret bio II grupa.
oko 20. DC počinju bolovi u donjem delu leđa. pri hodanju se šire ka kukovima. nekih 4 dana su trajali.
12. 03. (27. DC) - počinje moj klasičan PMS sa bujnijim i nešto osetljivijim grudima
13.03. (28. DC) - kao da ću svakog momenta da procurim! grudi ne smem da dotaknem od bolova! donji stomak težak, sa povremenim bolovima
14.03. (29. DC) - sve kao prethodnog dana
15.03. (30. DC) - grudi manje bolne i mekše, bolovi u donjem stomaku i dalje, piškila sam bezbroj puta. uradila sam beta HSG u laboratoriji - 9.58 po ECLIA metodi
(3. nedelja - 5.4-72
4. nedelja - 10.2-708
5. nedelja - 217-8245....)
po računanju od moje poslednje menstruacije ovo je početak 5.nedelje i moja beta je užasno mala

16.03. (31. DC) - i dalje imam pritisak u donjem stomaku i nikakve druge simptome ni PMSa ni trudnoće

moja pitanju su:
- da li klomifen može da izazove ovu vrednost bete?
- da li smem da se nadam da će ovo izađi na dobro? (betu ću uraditi ponovo sutra i javiti se ginekologu tada).
Hvala!