proktalgia
proktalgia
vec sest meseci se mucim sa probadanjem,bockanjem u zavrsnom delu rektuma isla sam na razne preglede i dijagnoza mi je proktalgia.dali ima neko slicna iskustva?molila bih za savet
Re: proktalgia
Да ли си изложена редовном великом стресу, нервози? Имаш ли још каквих проблема? Срце?
u augustu prosle godine sam imala laparoskopiju zbog sumnje na vanmatericnu trudnocu,na kraju se ispostavilo da je normalna trudnoca u pitanju pa sam posle toga za mesec dana isla na kiretazu zbog missed ab,bio je to jako stresan period za mene i od tad ja imam ove tegobe 

Уф, жао ми је.
Хајде ме послушај и пробај следеће јер ти сигурно не може шкодити. Почни да пијеш магнезијум и витамин Ц уз доручак, мултивитамин уз ручак и калцијум са магнезијумом уз вечеру. Ја ово пијем уз још неке препарате и зато знам да ти не може шкодити. Мени много користи срцу и добром спавању. Верујем да би и тебе опустило, а пошто кажу да је прокталгија последица нервозе, ето.
Е сад, ако ћеш да ме послушаш онда немој да пијеш препарате који ти први дођу под руку, јер савет неће бити делотворан са лошим препаратима. Користим ове препарате и не знам да има бољих. Купујем их у продавницама спортских препарата као што је Панспорт итд. Погледај линкове на мом сајту.

Хајде ме послушај и пробај следеће јер ти сигурно не може шкодити. Почни да пијеш магнезијум и витамин Ц уз доручак, мултивитамин уз ручак и калцијум са магнезијумом уз вечеру. Ја ово пијем уз још неке препарате и зато знам да ти не може шкодити. Мени много користи срцу и добром спавању. Верујем да би и тебе опустило, а пошто кажу да је прокталгија последица нервозе, ето.
Е сад, ако ћеш да ме послушаш онда немој да пијеш препарате који ти први дођу под руку, јер савет неће бити делотворан са лошим препаратима. Користим ове препарате и не знам да има бољих. Купујем их у продавницама спортских препарата као што је Панспорт итд. Погледај линкове на мом сајту.

puno hvala,sigurno cu probati,nemam sta da izgubim,posto se mucim sa ovim vec sest meseci,verujem da je to posledica nervoze i stresa 

Вероватно би ти помогао и неки добар чај али немам неког искуства са чајевима. Погледај у Институту "Јосиф Панчић". Они су одлични за чајеве. Имаш линк на мом сајту.