Crvenilo i svrab :(
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Crvenilo i svrab :(
Pozz svima... Imam velikiiii problem, znam da se moram obratiti doktoru, ali trenutno nisam u mogucnosti, pa bi mi bio potreban savet. Imam pojacan sekret, prvo je samo izazivao blazi svrab i crvenilo, ali sad se toliko pojacao da se napravilo nesto poput ranica od iritacije, koje uzasno peku, a ponekad i bole. Da li znate neke vaginalete ili kremu na biljnoj bazi koja moze smanjiti iritaciju, dok ne budem u mogucnosti da odem kod ginekologa? Hvala
Re: Crvenilo i svrab :(
Испирање раствором соде бикарбоне (кашика на литар воде) и потом брисање (баз накнадног испирања чистом водом).
Cao, pre par meseci sam bila da vadim sekret i bila mi je VI grupa dali su mi Kanesten3 vag. , nakon toga kada sam otisla na kontrolu bila mi je zaokruzena i III i VI i primedba : masa stafilokoka i leukocita. Tada su mi dali Neo-Penotran Forte. I nisam bila na kontroli. Sada mi je opet sekret pojacan i kao da je zuckaste boje.. Ne znam da li je to ozbiljno.. ? Hvala.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Izbacite secere iz ishrane, izbacite skrob i masti!
Izbacite nikotin!
Spavajte barem 8 sati tokom perioda od 24h!
Imate gljivicnu infekciju, lechite je ovakvom pormenom nachina zivota uz Ginodaktinol vaginalete i Kanesten krem!
Ne nozite dnevne uloske, posushujte vaginu posebno kosmati deo nakon tusiranja i kupanja, i nikako nemojte imati nezasticene odnose, tj, tokom lecenja je najboljode da nemate odnose, jer odnosi samo pojacavaju simptome i produzuju infekciju!
Izbacite nikotin!
Spavajte barem 8 sati tokom perioda od 24h!
Imate gljivicnu infekciju, lechite je ovakvom pormenom nachina zivota uz Ginodaktinol vaginalete i Kanesten krem!
Ne nozite dnevne uloske, posushujte vaginu posebno kosmati deo nakon tusiranja i kupanja, i nikako nemojte imati nezasticene odnose, tj, tokom lecenja je najboljode da nemate odnose, jer odnosi samo pojacavaju simptome i produzuju infekciju!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
evo i tu da postavim pitanje,dakle imam crvenilo i ponekad svrab kad se krasta makne s penisa vec dva do tri tjedna,a citao sam da je moguce da je partner zarazen tj da ima gljivice ali 3 godine nikakvih problema nije bilo jer imam vec dugo curu a i nismo imali odnos vec mjesec i nesto vise,nema nikakvih isjedaka nit me boli dok uriniram ,samo ovo nikako da prodje...sta da radim?
Шта преостаје за јело? Чисти протеини?tamaraft napisao:Izbacite secere iz ishrane, izbacite skrob i masti!..........
ne znam cirilicu,zamolio bih vas pisana slova ,hvala 

我有没有拉丁