[b]preporucite mi gastrologa[/b]
[b]preporucite mi gastrologa[/b]
pozdrav svima
hitno mi od vas treba pomoc,tj preporuma za nekog jako strucnog gastrologa u beogradu.ja sam iz crne gore,a ovde je to da bog sacuva.
hitno mi od vas treba pomoc,tj preporuma za nekog jako strucnog gastrologa u beogradu.ja sam iz crne gore,a ovde je to da bog sacuva.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 23, 2007 6:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
mogu ti preporuciti gastroenterologa
Savetujem ti da se obratis doktoru Kazicu u Domu Zdravlja Vizim u Beogradu. On je lecio moju rodjaku i mi smo njime jako zadovoljni.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Feb 20, 2007 12:10 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Moja topla preporuka je Dr. Culafic u klinickom centru srbije, odlican srucnjak i dijagnosticar,to cula od drugih pacijenata a i veoma cenjen kod svojih kolega.Licno meni je pomogao pri izlecenju cira sa kojim sa muku mucila 15 god. sada se posle njegove terapije osecam odlicno 

tu sam da vam savet dam
- 13th.wizard.
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Avg 14, 2010 12:26 pm
Re: [b]preporucite mi gastrologa[/b]
dr Culafic je jedini pravi dijagnosticar i lekar sa sirinom i dubinom
samo cu to reci!
samo cu to reci!
Perišić, Doder... VMA.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 21, 2011 1:49 am
def.moj predlog bi bio Tomica Milosavljevic..KCS,(privat. galatea)ul baje pivljanina..
- 13th.wizard.
- Aktivan član
ma VMA kako da ne - ako zelite da vas otkace idite tamo.pivljanin napisao: Doder... VMA.
Bolnica koja ne postoji jer bira pacijente po principu ako nije tesko za nas je , a ako jeste nemamo mesta.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 14, 2012 4:51 pm
Ja bih vam samo savetovala da u sirokom krugu izbegavate dr. Djurasinovica u KBC Bezanijska kosa.
Rade ljudi i privatno. Ne mora na VMA.13th.wizard. napisao:ma VMA kako da ne - ako zelite da vas otkace idite tamo.pivljanin napisao: Doder... VMA.
Bolnica koja ne postoji jer bira pacijente po principu ako nije tesko za nas je , a ako jeste nemamo mesta.
- 13th.wizard.
- Aktivan član
pa trebalo bi da rade i drzavno jer su drzavna ustanova.