metastaza na jetri
metastaza na jetri
molim vas za pomoc....mama mi ima metastazu jetre i jako se lose oseca....pre 3 godine je operisala karcinom jajnika i posle toga se super osecala ...isla je redovno na preglede da bi jos u oktobru doktor posumnjao da se ponovo pojavio na jetri ali joj nije to reko nego je reko da dodje na kontrolu za 3 meseca....u to vreme kada je trebala da ode na kontrolu njoj krecu svi simtomi i biva joj sve slabije, i tek tada joj je predocio sta je sumnjao pre 3 meseca....sada treba da krene sa hemoterapijama ali je jako slaba.....da li ima neko slicnih iskustava,sta je radio i td...hvala unapred
Re: metastaza na jetri
Штета што није пре три године почела са конопљиним уљем, витамином Б17 и кефиром. Колико сада може то да помогне, не знам. Нешто на ту тему сам писао на мом сајту.
hvala na odgovoru....ma svasta je pila u tih 3 godine i aroniju, i ulje od kospica grozdja i maslinovo ulje i neke gljive jela ,koprivu svakog dana skoro jela ili pila caj ...nema sta nije radila ali nista ocigledno nije pomoglo....danas su joj dali krv,ali i dalje se lose oseca
Prosto mi je nemoguce da se za tako kratko vreme sve to prosiri....pogotovu sto je ona svaka tri meseca isla na kontrolu....ali sta vredi kad je nase zdravstvo ravno nuli
Prosto mi je nemoguce da se za tako kratko vreme sve to prosiri....pogotovu sto je ona svaka tri meseca isla na kontrolu....ali sta vredi kad je nase zdravstvo ravno nuli
Кратко време?! Мој друг је од правог и здравог човека, за два месеца неког галопирајућег тумора плућа, завршио своју причу. Просто нисмо могли да верујемо шта му се десило. Са колегама сам успео да откријем узрок тумора. Десетак година раније, годинама се бавио пуњењем тонер касета ласерских штампача - наравно без заштите, јер се тада није знало да је високо канцероген. И ето.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 12:48 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zdravstvo je takvo kakvo je... Maligni tumori jajnika generalno nemaju neku prognozu, sta god da uradite 
Kratkotrajno izlaganje bilo cemu (reda velicine nekoliko meseci) ne moze dovesti samo do maligniteta. Brzo napredujuci tumori pluca uglavnom nisu sredinski uslovljeni.

Kratkotrajno izlaganje bilo cemu (reda velicine nekoliko meseci) ne moze dovesti samo do maligniteta. Brzo napredujuci tumori pluca uglavnom nisu sredinski uslovljeni.
Тај другар је, како сам рекао, годинама пунио тонер касете без икакве заштите. Тонер прах је веома ситан и не растрава се у води, а чак се и веома тешко везује за њу. Када једном уђе у плућа више нема изласка. Неупоредиво је опаснији од угљене прашине по рудницима.sasasa napisao:....Kratkotrajno izlaganje bilo cemu (reda velicine nekoliko meseci) ne moze dovesti samo do maligniteta. Brzo napredujuci tumori pluca uglavnom nisu sredinski uslovljeni.
moja mama je nazalost preminula pre 2 dana.....uzasno se osecam....ona je bila moja velika podrzka,ali tako je Bog hteo i tu nismo mogli mi nista da promenimo....iako smo sve pokusavali.....
Жао ми је.
Ana primi moje iskreno saućešće.
hvala vam puno na podrsci do sada
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 11:14 pm
Ana, primi moje saucesce.