E, ovako ljudi, veoma bih cenio da mi sto pre odgovorite sa ovime jer je veoma hitno.
Pre nedelju dana,ako ne i mozda malo vise sam imao crnu stolicu samo jednom i to tvrdu, onda nekih nekoliko dana sve normalno. Medjutim sad imam retku stolicu dvaput dnevno,ali nije crna vec normalne boje,ali me cudi da me ne boli stomak,jedem mnogo, jer idem u teretanu, od suplemenata koristim proteine i amino kiseline, mada cisto sumnjam da je od toga jer sam to koristio i ranije.
PROBLEM SA STOLICOM! HITNO POTREBNA POMOC.
Re: PROBLEM SA STOLICOM! HITNO POTREBNA POMOC.
Црна столица је због сварене крви која се јавила у желуцу или дванаестопалачном цреву, а можда и танком цреву. Да ли си нервозан тип или имаш пуно стреса?
Ретку столицу мораш одмах да решаваш. Узми да пијеш Флонивин да видиш да ли ће да прође за неколико дана. Немој да одлажеш, јер је Флонивин пробиотик и не може да има лоших последица.
Ретку столицу мораш одмах да решаваш. Узми да пијеш Флонивин да видиш да ли ће да прође за неколико дана. Немој да одлажеш, јер је Флонивин пробиотик и не може да има лоших последица.
Pa sad brate moj svaki covek ima malo stresa i nervoze i svega toga,tako da ti na to pitanje i ne mogu bas odgovoriti, ali to se javilo samo jednom. A danas sam bas uzeo probiotic hteo sam bulardi da uzmem za stolicu ali nisu imali tkao da sam uzeo probiotik ,pa videcu sta ce bit, sumnjam da sam nesto zeznuo jetru ili to, i da li je uopste moguce da sam zeznuo jetru? Jer ne konzumiran alkohol,cigare i drogu. Pa videcu sad kako ce to da deluje. Hvala puno.aa_aca napisao:Црна столица је због сварене крви која се јавила у желуцу или дванаестопалачном цреву, а можда и танком цреву. Да ли си нервозан тип или имаш пуно стреса?
Pa kako mislis da znas da li si ostetio jetru bez analiza? Uradi krvnu sliku plus transaminaze,GGT bilirubin ,mozda lipidni status mada vise zbog sebe,ovako je sve nagadjanje i rekla kazala, Odnesi stolicu (kad otvrdne
) na analizu okultnog krvarenja pa ces biti malo blize odgovorima na tvoja pitanja. I tako.....verovatno nije nista ali nije zgoreg iskontrolisati.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 12:48 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nije svaka crna stolica melena
A melena je crna stolica koja se javlja kao posledica krvavljenja iz gornjih partija gastrointestinalnog trakta.
Melena je obicno crna "kao katran", nekada i zelenkasto crna, obilna, meka, javlja se u napadu koji se skoro ne moze zadrzati. Potrebno je krvavljenje od minimum 50-200ml da bi se melena javila i obicno se vidi nekoliko do 10-ak sati posle krvavljenja, moze biti pracena i drugim simptomima (slabost, malaksalost, bolovi u stomaku...) ali i ne mora... Ima tu dosta fazona...
Nego da se vratimo poenti, spanac, cvekla i neke druge vrste hrane, preparati (lekovi, dodaci ishrani, dijetetski suplementi...) koji sadrze vece kolicine gvozdja prave crnu stolicu, takodje, a i neke druge stvari kod nekih ljudi
Pazi nije nemoguce da imas cir ili si imao neki zesci gastritis, ali je to u principu malo verovatno, a cak i ako ih imas to o cemu pricas bas i ne lici na rak 

A melena je crna stolica koja se javlja kao posledica krvavljenja iz gornjih partija gastrointestinalnog trakta.
Melena je obicno crna "kao katran", nekada i zelenkasto crna, obilna, meka, javlja se u napadu koji se skoro ne moze zadrzati. Potrebno je krvavljenje od minimum 50-200ml da bi se melena javila i obicno se vidi nekoliko do 10-ak sati posle krvavljenja, moze biti pracena i drugim simptomima (slabost, malaksalost, bolovi u stomaku...) ali i ne mora... Ima tu dosta fazona...

Nego da se vratimo poenti, spanac, cvekla i neke druge vrste hrane, preparati (lekovi, dodaci ishrani, dijetetski suplementi...) koji sadrze vece kolicine gvozdja prave crnu stolicu, takodje, a i neke druge stvari kod nekih ljudi

Видим да тај "Буларди" лечи све живо, па чак и узрок појаве пролива, убија бактерије, чисти токсине и ко зна шта још. Само не пише састав. Ситница.
Него, као што рекоше претходници, направи детаљну анализу крви па ћеш видети. Можеш и да одеш на ирисдијагностику или АМП или ЕПТА анализу.
Када сам питао за стрес, питао сам да ли имаш пуно стреса, а не помало. Може свашта да се деси у организму када је човек изложен великом стресу и нервози.
Него, као што рекоше претходници, направи детаљну анализу крви па ћеш видети. Можеш и да одеш на ирисдијагностику или АМП или ЕПТА анализу.
Када сам питао за стрес, питао сам да ли имаш пуно стреса, а не помало. Може свашта да се деси у организму када је човек изложен великом стресу и нервози.
Znate kako, iskreno, mnogo sam cepao cveklu tih dana
A sad mi je stolica u redu mada svaki dan popijem po jedan probiotic evo vec 2 dana u redu je sve. 

Цепао цвеклу! И сад си се сетио то да кажеш! Вероватно ти је и мокраћа била црвена. Ех.