Saznala sam da moj sekret pripada III grupi,sta to znaci?
Nemam nikakve tegobe,osim sto je sekret dosta obilan i tu je vec godinama.
III grupa sekreta?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
III grupa sekreta?
Ko peva,zlo ne misli!
Ko misli,nije mu do pevanja!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jun 02, 2006 9:32 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
U IIIgrupu spada preko 100 razlicitih bakterija od kojih se najvise nalaze u rektumu.Ako ti smeta mozda nebi bilo lose da se uradi bakterioloski bris cerviksa i vagine sa antibiogramom cisto da vidis koja je bakterija u pitanju.Konsultuj ipak svog ginekologa, mi sa foruma mozemo samo da pretpostavimo sta je.Pozdrav!!!
Sekret je gust,belicast,bez nekog neprijatnog mirisa,nema svraba ni peckanja,jedino sto me nervira su talno prljave gacice.
Nemam nikakvih drugih tegoba,ali me zbrinjavalo sto ga imam vec 4-5 god. Nekad manje,nekad vise,ali je uvek tu.
Zbog toga sam pre nekoliko meseci bila prvi put kod ginekologa,uradjen je bris sa spoljnih genitalija, doktorka je samo rekla da je uredu,nista nije prepisala za to. Posle sam ja procitala na nalazu da je III grupa. I,eto...

Nemam nikakvih drugih tegoba,ali me zbrinjavalo sto ga imam vec 4-5 god. Nekad manje,nekad vise,ali je uvek tu.
Zbog toga sam pre nekoliko meseci bila prvi put kod ginekologa,uradjen je bris sa spoljnih genitalija, doktorka je samo rekla da je uredu,nista nije prepisala za to. Posle sam ja procitala na nalazu da je III grupa. I,eto...
Ko peva,zlo ne misli!
treca grupa sekreta
Nadjena mi je treca grupa sekreta,tj bakterije i leukociti.Ne osecam svrab ni peckanje,a lekar mi je preporicio vaginalete 3 u 1.Molim vas objasnite mi sta to znaci i sta da radim?
Pozdrav Kasper,
necu ti reci sta ja mislim, jer nisam lekar, al' cu ti citirati ono sto dr-ica sa ovog foruma ponavlja..... i ponavlja....... i ponavlja..... , pa da znas i ti, kao nov clan
:
, jane_doe
necu ti reci sta ja mislim, jer nisam lekar, al' cu ti citirati ono sto dr-ica sa ovog foruma ponavlja..... i ponavlja....... i ponavlja..... , pa da znas i ti, kao nov clan

..........mogla bih ti navesti jos par redova, sa nekih drugih postova, al' poenta je ista........obgyn- [url]http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=3574&highlight=vagina+nije+sterilna[/url] napisao:.....znamo da VAGINA NIJE STERILNA !!!
I DA SVAKI PUT KADA URADITE BRIS ISTE CETE SIGURNO DOBITI POZITIVNI REZULTAT !!!
AKO JE PACIJENTKINJA BEZ SIMPTOMA, OSTAVITE NJENU VAGINALNU MIKROBIOLOSKU RAVNOTEZU NA MIRU !!!
SVAKI PUT KADA NJENOJ VAGINI PREDSTAVITE NEKI ANTIBIOTIK, POBICETE SVE NORMALNE BAKTERIJE KOJE ZIVE TAMO I NARUSITI PH RAVNOTEZU I POSLIJE TO POSTAJE ZACARANI KRUG KOJI JE CESTO NEMOGUCE PREKINUTI, I KOJI TRAJE GODINAMA, GINEKOLOG IMA HRONICNOG PACIJENTA, A PACIJENT HRONICNI SEKRET KOJI POCINJE DA SVRBI, PECE, SMETA I NA KRAJU POSLIJE 2-3 GODINE PRESTANE DA IDE KOD GINEKOLOGA !!! STO JE POTPUNO ISPRAVNO !!!
Ne dajte da Vam odredjuju ikakve briseve ako nemate nikakve tegobe !!! jedino sto je potrebno jeste bris na Hlamidiju i Gonoreju.