Kondilomi

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Ivana022
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 20, 2013 3:54 am

Kondilomi

Post od Ivana022 »

Pozdrav svima.... Molim vas pomozite mi jer sam ocajna i ne znam vise sta da radim..... :( :( Dobila sam kondilome pre 5 godina i imala ih 8 meseci neznajuci sta je. Otisla sam kod ginekologa i dobila odgovor da nije nista strasno, samo obicna gljivicna infekcija... Prepisala mi je kremu koju sam mazala, a koja pri tom nije za to pa je doslo do povecanja broja. Jako su odvratno izgledale, nalik malim pecurkama.... Nakon toga otisla sam na jednu privatnu kliniiku gde sam saznala nesto vise o ovim napastima i ubrzo sam ih se resila laserskom operacijom..... Pre 4 meseca su se ponovo pojavile ali su bile skroz drugacije, opet sam otisla na lasersku operaciju, ali nisam bila uspavana vec su mi dali anesteziju na mesta gde su se pojavile.... To se iskomplikovalo jer mi je doktor dao pogresnu terapiju tako da se sve zagnojilo i ako sam bas vodila racuna...... 2 meseca sam lezala u krevetu jer nisam mogla da se pomerim.... Pre 2 dana sam opet primetila i sta sada dalje, ni sama ne znam... Cula sam za neku Papiloma kremu, citala po sajtovima i zanima me da li je neko koristio, da li zaista pomaze i gde bi se mogla naruciti??? :( :(
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Kondilomi

Post od aa_aca »

Не знам за крему али ти предлажем дугорочно решење. Оно ти сигурно не може помоћи за мање од три-четири месеца редовне примене, али верујем да ће бити ефекта на дуже стазе јер се ради о вирусном изазивачу. Чак и ако ти којим невероватним случајем не помогне око кондилома, помоћи ће ти у имунитету против прехладе и грипа. Ради се о домаћем препарату који се прави од комовице и белога лука. Рецепт користимо породично већ више деценија. Имаш га на мом сајту под Савети, Здравље, Имунитет.
Ivana022
Novi član
Novi član

Post od Ivana022 »

Hvala vam puno.... Probacu i to pa cu vam javiti kakav je ishod bio....
palcicapalcica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 20, 2013 12:01 pm

Post od palcicapalcica »

ako nije problem da dobijem link tog sajta, posto ne mogu da pronadjem, a i ja bih da probram nesto prirodno, posto ne verujem bas doktorima i njihovim lekovima :) hvala uanpred...
Ivana022
Novi član
Novi član

Post od Ivana022 »

http://*/ Evo ti link.... :)
Ivana022
Novi član
Novi član

Post od Ivana022 »

Udji na profil i videces link....
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Као што рече Ивана, или кликни овде - бар док и то не прогласе рекламом. :lol: Онда преостаје само профил. :D
palcicapalcica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 20, 2013 12:01 pm

Post od palcicapalcica »

Hvala puno, divni ste i brzi :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Хвала. :D Трудим се колико могу, али понестаје ми времена. :( :( :(
dmisic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 27, 2012 11:24 am

Post od dmisic »

Ja sam mazao tu Papiloma kremu, već sam negde pisao. Meni je pomogla, ali mora čovek da bude uporan i disciplinovan. Meni je doduše nije prepisao doktor, nego su mi u apoteci preporučili. Znači mora mazanje svaki dan, bez izuzetka, posle mesec dana neki krenu da se povlače, neki da otpadaju. I nije to baš ni neka krema, više je melem onako, deluje dobro, ne bih rekao da je hemija.
pozz
Ivana022
Novi član
Novi član

Post od Ivana022 »

Hvala puno..... :) Samo mi kazi da li je dostupna u bilo kojoj apoteci ili je moram naruciti? Koliko znam da je na biljnoj bazi, nije hemija....
dmisic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 27, 2012 11:24 am

Post od dmisic »

Ja sam prvu kutiju kupio u apoteci na Novom Beogradu, na kutiji pise broj telefona proizvodjaca, pa sam zvao i moze kod njih da se poruci, a stigne na kucu za dan dva. Sećam se da je tad bilo nešto i jeftinije kod njih direktno kad kupiš, ne znam kako je sad. Nažalost nemam broj, ali mislim da imaju sajt, pa tamo sigurno piše.
Ivana022
Novi član
Novi član

Post od Ivana022 »

Ok..... Pronasla sam broj pa cu naruciti... U svakom slucaju hvala ti mnogo.... :)
Odgovori