blaga iritacija koze

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
viki2006
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 17, 2006 12:18 am

blaga iritacija koze

Post od viki2006 »

Nakon jednog verovatno za moju kozu malo "grubljeg" odnosa doslo je do blage iritacije koze same vagine. Par dana nakon te iritacije dobila sam upalu besike i pocela da pijem antiboitik i koristim poligynax vaginalete sto je valjda jos malo iziritiralo kozu tako da je crvena i pomalo me pecka i to nakon odnosa, nakon mokrenja a ponekad i nakon tusiranja. Interesuje me koju bih kremu mogla da koristim? Da li mogu da izmem pavlovicevu mast ili je mozda bolje Pathenol ( mast ili kremu) ili mozda Daktanol?
Pozdrav
Lanna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 30, 2006 6:07 pm

Post od Lanna »

da li si otisla kod ginekologa da ti uzme bris tj. da ti uradi koja ti je grupa vaginalni sekret? on bi trebao da ti kaze sta da mazes.
meni se desava da mi se koza irtira od ulozaka ili krvarenja a da mi je pritom sekret u redu. ja se ispiram cajem od zalfije i super mi bude, pecenje i crvenilo se smanji
viki2006
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 17, 2006 12:18 am

Post od viki2006 »

Nakon dva dana ispiranja sa zalifijom sve se sredilo, nemam vise nikakvih tegoba.
Hvala i pozdrav
Odgovori