Zorac gel?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

alex15
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 21, 2011 11:54 pm

Re: Zorac gel?

Post od alex15 »

malo kasnim :oops: ali me samo zanima koliko kosta zorac gel? jer ne mogu da ga nadjem u svim apotekama, pa pretpostavljam da je neki skuplji proizvod
mia_81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 5:28 pm

Post od mia_81 »

700 din.Imas u apoteci kod Londona ,ako si u Bg-u.
pish
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 10, 2011 2:54 am

Post od pish »

Ja imam Zorac gel 0,05 % visak, u kuci mi je, ne treba mi, posle 3 nanosenja su mi promenili terapiju
Ako nekome treba neka se javi na pp
TomicNS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 29, 2011 2:32 am

Post od TomicNS »

Da li je neko skoro koristio Zorac gel? Nesto sam gledao po netu i vidim,kao nema ga i sl.,te se podsetim na njegovo koriscenje (doduse dosta ranije). Buduci da je ,naravno, opet sve isto kad ga ne koristis (kao i kod svih preparata tog tipa,za spoljnu upotrebu),a leto je-bas se iznerviram stanjem na ledjima i sad ga opet kupim.
Znate,ranije je stavljanje tog leka bila prava "mora" jer je bilo kao da mi neko smirgla kozu,peklo kao ludo,a uz to crveno i peruta se jos ludje. Nisam nista koristio uz to jer mi je i to bilo previse "posla" (u smislu obaveze,a i cene).
Sada-stavio sam gel jer sam mislio samo sat vremena (kako mi je rekla druga doktorka kod koje sam bio,da bi se smanjila iritacija i bilo podnosljivije) dok se koza ne navikne i sl... Kad ono,ne osecam nista. Ali bas niti pecenje,niti crvenilo,uz to mi se odmah skinulo tokom tusiranja (jeste da je gel,ali lepo osecam kako "sklizne") ... Inace,uzeo sam 0,05 %,a bas sam lepo mislio da uzmem odmah 0,1% i eto,nisam.
Da li je to i on "razvodnjen",nije kao pre,slabijeg kvaliteta-kao i sve ovde? Da li sam to bacio 600din? Ima li neko skorijih iskustava sa Zoracom?
TomicNS
Novi član
Novi član

Post od TomicNS »

Da li je neko skoro koristio Zorac gel? Nesto sam gledao po netu i vidim,kao nema ga i sl.,te se podsetim na njegovo koriscenje (doduse dosta ranije). Buduci da je ,naravno, opet sve isto kad ga ne koristis (kao i kod svih preparata tog tipa,za spoljnu upotrebu),bas se iznerviram (tada) trenutnim stanjem na ledjima i opet ga kupim.
Znate,ranije je stavljanje tog leka bila prava "mora" jer je bilo kao da mi neko smirgla kozu,peklo kao ludo,a uz to crveno i peruta se jos ludje. Nisam nista koristio uz to jer mi je i to bilo previse "posla" (u smislu obaveze,a i cene).
Sada-stavio sam gel jer sam mislio samo sat vremena (kako mi je onomad rekla druga doktorka kod koje sam bio,da bi se smanjila iritacija i bilo podnosljivije) dok se koza ne navikne i sl... Kad ono,ne osecam nista. Ali bas niti pecenje,niti crvenilo,uz to mi se odmah skinulo tokom tusiranja (jeste da je gel,ali lepo osecam kako "sklizne") ... Inace,uzeo sam 0,05 %,a bas sam mislio da uzmem odmah 0,1% i,eto,nisam.
Da li je to i on "razvodnjen" ili nije kao pre,slabijeg kvaliteta-kao i sve ovde kod nas? Da li sam to bacio lovu na njega? Ima li neko skorijih iskustava sa Zoracom?
TomicNS
Novi član
Novi član

Post od TomicNS »

Stvarno,ovaj sajt stalno dobija neke nove problematicne osobine,bar kako ja to vidim. Ne znam da li je ovo slucaj i ostalima,ali ja nemogu da ucitam drugu stranicu ove teme-pise mi da je poruka poslata,ali nemogu da je vidim jer nemogu da ucitam drugu (zadnju) stranicu. Pitam se sta je sledece... Da li moze neko to otvoriti mozda (u sta sumnjam,ali da pitam)? Dakle,ako neko slucajno i odgovori,ako uopste moze videti poruku,bilo bi lepo da me i obavesti o tome jer ja je nemogu videti...:)
Kimberli
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 19, 2013 11:11 pm

Post od Kimberli »

Imam problema sa bubuljicama vec 5 godina (a imam 18). Isla sam kod raznih dermatologa, kozmeticara, kozmetologa, ... Radila sam i koristila sve i svasta. Sad da ne nabrajam, ali od puzzle kolekcija sa 13 god, do laserskih tretmana sa 17 god. Nista mi nikad nije davalo znacajne rezultate. Jedina stvar koja mi je davala neke znacajnije rezultate je bila odlazak na svakih nedelju dana na enzimski tretman (uz svakodnevno koriscenje Skinoren krema, koji pece, ne jako ali dovoljno da me unervozi) koji inace kosta 3000rsd. Rezultati su mi se videli tek nakon mesec ipo dana. I tako ja nastavim sa tim enzimskim tretmanima, medjutim doslo leto i ja prestadoh. Nakon toga vidim da mi se za samo par nedelja lice vratilo u staro stanje, shvatila sam da su ti enzimski tretmani samo kratkorocno resenje i odlucila sam da vise ne idem na njih (a da samo naglasim da cena nikako nije bila niska, da uzasno boli sam tretman, da se mora redovno mazati Skinoren krem, i ono najgore-izgledas kao da te je neko prebio narednih nedelju dana, i taman kad ti se lice smiri, moras opet na sl tretman).
I tako ja odlucila da krenem da pijem cuveni, famozni ROAKUTAN. I odem ja tako kod jedne dr koja je prepisala roakutan ednoj mojoj drugarici i trazim joj da ga i meni prepise jer mi je stvarno vise dosta da izgledam kao zombi sa rosavim licem, i ona mi kaze da bi bila presrecna da moze da mi ga prepise jer ga ona najvise i prepisuje u celoj Vojvodini, ali da meni nece nista pomoci, jer tom mom tipu bubuljica nema pomoci sa roakutanom. I tako ona meni prepise ZORAC 0,1%.
Pisacu svoja daljna iskustva, jer sam krenula da ga mazem tek pre 2 dana, ali bih jako volela da cujem i ostale sta imaju da kazu o Zoracu.

P.S. Ta moja drugarica koja je pila roakutan je i mazala zorac par meseci pre nego sto je pocela da pije roakutan, a i videla sam dosta postova od drugih ljudi, da su nakon upotrebe zoraca poceli da piju roakutan, pa me interesuje samo zasto nisu nastavili da mazu zorac?
Odgovori